Joyce Nijssen

Heerlijke week doorgebracht in een safaritent op camping de Tolbrug in Bergharen. Dit is met recht 5 sterren en super-de-luxe kampeten!

Goedemorgen,
Bedankt voor uw mooie beoordeling en fijn dat u een heerlijke week heeft gehad!
We hopen u nogmaals te begroeten.

Bibi

Super-de-luxe tent

Goedemorgen,
Bedankt voor uw mooie beoordeling! We hopen u nogmaals bij Vodatent te begroeten!

Patricia

Leuke midweek op boerderij de Hinde geweest. De tent was netjes en schoon. Alles wat beloofd was zat er in. Ook de camping was leuk voor de kinderen. Veel dieren en een fijne eigenaar.

Goedemorgen,
Fijn om te horen dat u en de kinderen een leuke vakantie hebben gehad en dat de tent helemaal in orde was!
We hopen u nogmaals bij Vodatent te begroeten!
Goedemorgen,
We hopen u nogmaals bij Vodatent te begroeten!

Conny

Geweldige vakantie gehad op camping la dolce vita in een safari tent met alles erop en eraan...Super!! Luxe kampeergevoel met rust en gezelligheid.

Goedemiddag,
Bedankt voor uw positieve review. Wat fijn om te vernemen dat u zo'n fijne vakantie heeft gehad. We hopen u graag nog eens terug te zien in één van onze safaritenten.
Met...

Kelly De Leuze

Safaritent Goolderheide was mooi, prima in orde, proper. Ook de locatie is een aanrader. Rustige en leuke familiecamping.

Goedemorgen,
Bedankt voor uw review. Wat fijn om te vernemen dat uw verblijf op Familiepark Goolderheide zo goed bevallen is! We hopen u graag nog eens terug te zien in één van onze safaritenten.

Nijkamp-Kelder

Tent is netjes, in goede conditie met voldoende kastruimte. Aardig en behulpzaam personeel, erg gemoedelijk.

Reactie Vodatent:

Goedemorgen, bedankt voor uw positieve review! Wat fijn om te horen dat de safaritent zo goed bevallen is. We hopen u graag nog eens terug te zien!

Christine

De tent opzichzelf was top. De camping was een ander verhaal, eindeloos geluidsoverlast en geen kinderanimatie terwijl dat wel op de website stond.

Beste Christine,
Beste Christine,
Bedankt voor uw review. Wij zijn blij om te horen dat u de tent top vind. Wij vinden het jammer om te horen dat er geluidsoverlast op de camping was. Graag willen wij weten over welke camping het gaat, dit zullen wij meenemen in de evaluatie.

Jongsma

Geweldige camping en goede service. Boeking vanuit vodatent naar camping was niet goed gecommuniceerd. Camping wist niets van 5 personen, extra tentje etc. Gelukkig heel flexibel opgepakt, maar... Geweldige camping en goede service. Boeking vanuit vodatent naar camping was niet goed gecommuniceerd. Camping wist niets van 5 personen, extra tentje etc. Gelukkig heel flexibel opgepakt, maar wellicht goed dat Vodatent exacte info ook aan camping geeft.

Goedemiddag,
Bedankt voor uw bericht. Wij nemen de feedback zeker mee en hopen u in de toekomst weer te verwelkomen!

Elly Overbeek

We werden warm onthaalt en een kapotte stoel werd meteen gerepareerd. We vonden de kasten erg fijn

Goedemiddag,
Bedankt voor uw review. Wat fijn om te horen dat jullie een fijne vakantie hebben gehad! We hopen u graag nog eens terug te zien in één van onze safaritenten.

Caroline Soobadoo

Zeer vriendelijk onthaal, rustig zeer netjes, safaritent is top! Heerlijke bedden en alles wat nodig is tp.

Beste Caroline,
Bedankt voor uw positieve feedback en wat fijn om te horen dat uw verblijf top was. Wij hopen u graag nog is te kunnen verwelkomen bij Vodatent.
Beste Caroline,