Super! Nette tenten en mooie locatie
Reactie Vodatent:
Beste Linda,
Bedankt voor uw review. Wij hopen u snel weer bij Vodatent te verwelkomen!
Beste Linda,
Bedankt voor uw review. Wij hopen u snel weer bij Vodatent te verwelkomen!
Beste familie van Triest,
Bedankt voor jullie positieve review. Wij vinden het erg leuk om te horen dat jullie de tenten als luxe ervaren! Wij hopen jullie snel weer te verwelkomen.
Beste Eva,
Bedankt voor uw review. Wij zijn erg blij dat u via onze website een leuk verblijf heeft kunnen vinden.
Goedemiddag,
Bedankt voor uw review. Wij zijn erg blij om te horen dat u het ontvangst en de accommodatie als super ervaart. Wij hopen u snel weer bij Vodatent te verwelkomen.
Goedemiddag,
Bedankt voor uw mooie review! We hopen u opnieuw bij Vodatent te begroeten.
Goedemiddag,
Bedankt voor uw review. Wat fijn om te horen dat u een fijn verblijf heeft gehad ondanks dat het van kortere duur was.
We hopen u graag nog een terug te zien.
Goedemorgen,
Bedankt voor uw review, wij hechten veel waarde aan de mening van onze gasten. Wij vinden het spijtig om te horen dat u dit allemaal zo heeft ervaren. Wij hebben geprobeerd...
Goedemorgen,
Bedankt voor uw review. Wat fijn om te horen dat u een fijne vakantie heeft gehad!
We hopen u graag nog eens te mogen verwelkomen.
Goedemorgen,
Bedankt voor uw review. Wat fijn om te horen dat u een positieve ervaring heeft gehad. We hopen u graag nog eens te mogen verwelkomen.
Beste Mario,
Bedankt voor uw positieve review. Wij hopen u snel weer bij Vodatent te verwelkomen!