henze

Wij hebben een super vakantie gehad.
Vriendelijk ontvangst.
Wij hebben een super vakantie gehad.
Vriendelijk ontvangst.
Alles was netjes en verzorgd. We hadden dan ook een duidelijke uitleg gekregen. We hadden een vuurschaal gehuurd, hebben daarmee echt vakantie gevoel meegekregen.
Wij hadden ook de adventure hike gedaan. Van 6 kilometer, was pittig maar zo prachtig. Onze dochter van 5 heeft volledig uitgelopen. Wij gaan zeker nog een keer boeken!
Bedankt

Gerard van Halderen

We zijn heel tevreden met het verblijf in de tent.

Emma

Mooie, luxe tent!

Goutier

Fijne tent, goeie prijs

Casper Fijlstra

Geweldig verblijf gehad

Vodatent

Wij hadden geboekt voor een weekend in juli.
De dag voor we moesten vertrekken hadden we onze grootmoeder helaas overleden aangetroffen.
We hadden voorgesteld om een ander weekend terug...
Wij hadden geboekt voor een weekend in juli.
We hadden voorgesteld om een ander weekend terug te komen, zelf in een laagseizoen... zij vonden dit niet kunnen.
Deze mensen hebben geen medelijden/
Precies of wij willen de dag na het overlijden van onze oma op vakantie gaan!!
Ik raad deze organisatie zeker niet aan!!!!!

Reactie Vodatent:

Beste mevrouw Verschaeren,
We vinden het jammer om te horen dat u ons bedrijf met een onvoldoende beoordeeld.
Wij begrijpen dat een overlijden een reden is om een vakantie te...
Beste mevrouw Verschaeren,
Wij begrijpen dat een overlijden een reden is om een vakantie te annuleren.
Veel gasten sluiten een reis- en annuleringsverzekering af om ervoor te zorgen dat als er een urgente reden is om een vakantie niet door te laten gaan, de reissom wordt gedekt door de verzekering.
Wij denken graag mee waar mogelijk maar bij een last minute annulering kunnen wij helaas niet veel meer betekenen.
Als u geen annuleringsverzekering heeft afgesloten ligt het risico om te moeten annuleren helaas bij u.
Wij hopen dat u in de toekomst niet nogmaals een vakantie hoeft te annuleren maar raden u wel aan om in het vervolg een annuleringsverzekering af te sluiten zodat u bij een eventuele volgende annulering gedekt bent door de verzekering.
Wij wensen u veel sterkte toe met uw verlies en wensen u het allerbeste in de toekomst.

Mats

Alles was goed geregeld, duidelijk vermeld wat er in de safaritent aanwezig was en waar je aan toe was. Het verblijf was ook verder helemaal top, geen negatieve dingen meegemaakt.

Fam Vos

Annulering vanwege corona en geldigheid voucher. Zij hebben het geld binnen van veel mensen uit het jaar 2020 een tegoedbon uitgegeven. Maar aangezien we nog lang niet van corona afzijn gaan veel... Annulering vanwege corona en geldigheid voucher. Zij hebben het geld binnen van veel mensen uit het jaar 2020 een tegoedbon uitgegeven. Maar aangezien we nog lang niet van corona afzijn gaan veel mensen nog geen vakantie boeken of andere redenen.
Maar Vodatent geeft aan dat de bon alleen dit jaar geldig is en de mens eigenlijk gewoon maar iets moet boeken in hun eigen land ook al is het geen droom vakantie die je wil. Als u dit niet wil bent u gewoon je geld kwijt. Bedankt voor de centjes en zoek het lekker uit.
Ze komen niet met een oplossing of verlenging of wat dan ook.
Betaald is betaald en weg is weg.

Sabine

Via vordatent op de Vuurkuil een lang weekend in 3 safari tenten gezeten met de hele familie. Super schoone en mooie tent. Alles er op en er aan en keuken ook helemaal compleet. De kachel was (eind... Via vordatent op de Vuurkuil een lang weekend in 3 safari tenten gezeten met de hele familie. Super schoone en mooie tent. Alles er op en er aan en keuken ook helemaal compleet. De kachel was (eind oktober) echt nodig. De eerste dag was de tent erg klam en vochtig. De dagen erna was de kou er uit en warme hij goed op temperatuur door de gehuurde gaskachel. Erg vriendelijke en behulpzame eigenaar van de camping. Mooie uitgangsbasis voor een boswandeling of mooie fietstocht. Zo mooi de natuur in de herfst! Vanaf de camping ook een leuke geocache gedaan. Ook erg leuk voor de (kleine) kinderen. Speeltuin voor de deur van het tent veld is ook een pluspunt.

Rolanda kikkert

Ik had een kortingsvoucher van € 100 bij vakantieveilingen gescoord. Helaas bleef daar door de verplichte eindschoonmaak maar weinig van over: jammerrr! De glampingtent vond ik leuk. Fantastisch dat... Ik had een kortingsvoucher van € 100 bij vakantieveilingen gescoord. Helaas bleef daar door de verplichte eindschoonmaak maar weinig van over: jammerrr! De glampingtent vond ik leuk. Fantastisch dat er zoveel in 1 tent kan: een keuken, 2 slaapkamers en een eetkamer. Alles wat je nodig hebt.
Een paar tips nog:
# Wat ik nog miste waren een paar planken rechts van de ingang van de kinder slaapkamer, in de ouder slaapkamer. Er is genoeg ruimte om deze planken te bevestigen en je hebt dan gelijk bergruimte voor je spullen.
# zolang het boven de 10 graden is, redt de gaskachel (kachel met gasfles) het prima. Is het onder de 10 graden, dan redt de kachel het niet en is het enorm vochtig en klam in de tent: reden waarom de beheerder van camping De Vuurkuil, de tent na de herfstvakantie niet meer verhuurt. En dat is een goede keuze! Maar is het nog in het seizoen- dan moet er dus een kachel bij!