In de tijd van Corona zou onze reis naar Duitsland gaan maar daar waren de...Een super gave tent alle benodigdheden zijn voorhanden we hebben genoten en zeker voor haherhaling vatbaar.
In de tijd van Corona zou onze reis naar Duitsland gaan maar daar waren de regels aangescherpt dus contact opgenomen met vodatent en een omboeking was zo geregeld super vriendelijk te woord gestaan door de dame in kwestie
Mathijs Bouwer
Top camping
Peter
Super luxe tent!
Marthijn
Even ontsnappen!
Luna Reitsma
Hele mooie tent, mooie locatie, alles zat in de tent en het was ook super schoon!
Caroline
Vlotte communicatie
Inge Meeuse
Waren voor de tweede keer op eurocamping in Vessem. Extra cadeautje: we kregen een tent met sanitair omdat de andere tent in een gedeelte stond dat al afgesloten was. Het was daardoor extra super !
Irene
Top! Heerlijke vakantie gehad in een safaritent op Camping het Horstmannsbos. Prachtige camping, ideale plek en omgeving voor een fijne vakantie met jonge kinderen. Zeker voor herhaling vatbaar!...Top! Heerlijke vakantie gehad in een safaritent op Camping het Horstmannsbos. Prachtige camping, ideale plek en omgeving voor een fijne vakantie met jonge kinderen. Zeker voor herhaling vatbaar! Organisatie via Vodatent was prima voor elkaar.
Ingrid
Super goed geregeld, heel goed verblijf in een Duo Lodge!