Myumin Tyurkdzhan
Prettig
80% beveelt Voetbalschoenenoutlet.nl aan!
Prettig
Na bestelling en betaling bleef het paar dagen stil. Toen ik contact maakte bleek dat de maat die ik had besteld niet op voorraad was! Uiteindelijk zijn wij er wel uit gekomen, maar volgende keer graag sneller communiceren!
Wrong size!
Slecht
Voetbalschoenen
uitstekend, het bedrijf leverde optijd met de juiste schoenen in de kwaliteit die van tevoren werd laten zien op de site. Top site
Verkeerde maat teruggezondeb
Super snelle levering
1paar voetbalschoenen past niet , retour gestuurd …geld werd snel gecrediteerd.
Prima site voor voetbalschoenen
Prima geholpen, mijn huisnummer vergeten in te vullen. Kreeg direct mail en het was binnen no time opgelost en de bestelling werd direct verzonden.
Paar voetbalschoenen voor mijn zoon besteld, die zijn vlot bezorgd en de schoenen bevallen prima. Wat meer info en foto’s op de website zouden welkom zijn, maar met Google ook wel te vinden.
Voetbalschoenen kunstgras
Voetbalschoenenoutlet.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Voetbalschoenenoutlet.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Slecht
Voetbalschoenen
Verkeerde maat teruggezondeb
Super snelle levering
1paar voetbalschoenen past niet , retour gestuurd …geld werd snel gecrediteerd.
Prima site voor voetbalschoenen
Voetbalschoenen kunstgras