Prima behandeling vriendelijke sfeer
Omdat ik zelf hele goeie ervaring heb .
De sfeer is prettig, er wordt goed naar je geluisterd en meegedacht. Inzicht is bewonderenswaardig. De instelling is positief met een zo positief mogelijk doel. Negatieve punten waard ik zelf onzeker over ben woorden gezien maar altijd met begrip en zorg voor verbetering waar mogelijk.
Uitleggen. Empathie. Vriendelijk.
Eerste ontmoeting, heeft zich netjes voorgesteld. Uitgelegd wat de reden van de vervanging was. Behandeling netjes uitgevoerd !
Ik bel voor een 1e afspraak. "Heeft u al eerder steunzolen gehad?" Ik vroeg of ze daar al op voorhand van uit ging. Nou nee natuurlijk. Na nog 2x voorsorteren op steunzolen in dat gesprek, heb ik besloten even verder te kijken. Dame aan de telefoon geërgerd. Kortom: hun zolen zijn vast fantastisch (voor elke klacht)
goed geholpen ,ze neemt alles mee en zeer tevreden
Gebruik van de app met oefeningen vind ik heel fijn. Prettige benadering van Sanne.
Als iemand mij zou vragen of ik een goede pedicure weet
Van de vier afspraken werden drie verzet en eenmaal kreeg ik een zeer onvriendelijke podotherapeute ipv een pedicure.
Vriendelijk , betrokken en professioneel
deskundig advies en ook aangegeven dat steunzolen alleen niet direct afdoende zijn
Vriendelijk en duidelijke uitleg gehad
Hey gehele plaatje
Prima behandeling en klantvriendelijkheid
Voetstuk Podotherapie verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Voetstuk Podotherapie heeft de volgende resultaten bereikt:
Prima behandeling vriendelijke sfeer
Omdat ik zelf hele goeie ervaring heb .
Uitleggen. Empathie. Vriendelijk.
goed geholpen ,ze neemt alles mee en zeer tevreden