Aiden Middendorp

Hele leuke spontane maar ook absoluut professionele voetzorg verlener. Deskundig advies, duidelijke uitleg ook m.b.t. de dekking van de voetzolen door de verzekeraar. Top Service!

Vriendelijk, deskundig, heb al iemand aangeraden ook een afspraak te maken

Heb lange ervaring met deze zorgverlener en ben tevreden over hem.

fijne mensen en ben goed geholpen. ze hebbebn alles netjes uit gelegd . En de zolen werken perfeckt ik kan weer wandelen en de stad in. ook heb ik ze al gebruikt in mijn fiets schoen ook daar werken ze prima.

Sjaak Muller

De wijze waarop de zorgverlener omgaat met de patiënt, gemoedelijk, begrijpelijk, als met tot mens, heel prettig! na het 1e consult voel je jezelf direct vertrouwd met haar.

SterSterSterHalve sterLege ster

Heel plezierig en professioneel onderzoek, helaas nu nog geen verbetering ervaren

Leuk, enthousiast, serieus en duidelijk!

Janet Arthur-Honders

Zeer professioneel met uitstekend advies en waardevolle tips! Naast het advies over mijn steunzolen kreeg ik ook gerichte aanbevelingen om mijn hardloopstijl te verbeteren. Dit helpt niet alleen om blessureklachten te voorkomen, maar ik weet nu ook precies wanneer ik mijn hardloopschoenen moet vervangen. Echt een aanrader!”

SterSterSterSterLege ster

Wanneer iemand mij vraagt zal ik ze zeker doorverwijzen.

Kundig en kennis van zaken. Snelle levering

Duidelijke uitleg, vakbekwaam, vriendelijk

Zij gaf zeer duidelijk aan wat er allemaal ging gebeuren. Ook qua kosten ed.

Ik heb Rowie zelfs al aangeraden bij een vriendin met vergelijkbare klachten. Na het eerste bezoek waren de klachten al bijna weg, nu ik de adviezen heb opgevolgd is er bijna niks meer aan de hand. Superblij mee

Annet

SterSterSterHalve sterLege ster

De zolen zijn veel te dik. Daardoor zit mijn voet bekneld in mijn schoen. Mijn kleine teen was helemaal blauw na 5 dagen. Uiteindelijk zijn de zolen onderin de bureaula beland. Jammer van mijn 260 euro. Voor mij geen voetzorg van Maanen meer.

Ze komt vriendelijk en ervaren over. Neemt alle tijd en legt alles duidelijk uit.

Voetzorg Van Maanen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Voetzorg Van Maanen heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.8/10
  • checkEerste review geschreven op 1 december 2020

Voetzorg Van Maanen

Bij Voetzorg van Maanen nemen we écht de tijd om alles goed in kaart te brengen. Hiermee zorgen we dat u weer lekker kan sporten, wandelen of werken. We werken nauw samen met zorgverleners zoals de huisarts, fysiotherapeut of de manueel therapeut. Uiteraard wordt de behandeling zoveel mogelijk afgestemd op uw wensen en benodigdheden.

Aiden Middendorp

Vriendelijk, deskundig, heb al iemand aangeraden ook een afspraak te maken

Heb lange ervaring met deze zorgverlener en ben tevreden over hem.

Sjaak Muller

SterSterSterHalve sterLege ster

Leuk, enthousiast, serieus en duidelijk!

Janet Arthur-Honders

SterSterSterSterLege ster

Wanneer iemand mij vraagt zal ik ze zeker doorverwijzen.

Kundig en kennis van zaken. Snelle levering

Duidelijke uitleg, vakbekwaam, vriendelijk

Zij gaf zeer duidelijk aan wat er allemaal ging gebeuren. Ook qua kosten ed.

Annet

Voetzorg Van Maanen heeft de volgende resultaten bereikt: