Service is goed. Zeer klantvriendelijk. Voor kraaien zijn de duiven niet bang. Jullie hebben mij geholpen met niet goed geld terug en mij t juiste product gestuurd nl. De prowler owl. Tot mijn...Service is goed. Zeer klantvriendelijk. Voor kraaien zijn de duiven niet bang. Jullie hebben mij geholpen met niet goed geld terug en mij t juiste product gestuurd nl. De prowler owl. Tot mijn grote blijdschap heb ik nu geen duivenoverlast meer. Kan iedereen de prowler owl aanraden!!
Aparte website maar redelijke prijzen en snelle levering
Goed, snelle levering.
de brauwere willy
Zeer goed--grote tevredenheid
Snelle en accurate verzorging bestelling
Snelle en persoonlijke service, bestelling was er de volgende dag en dat is heel bijzonder voor België. Dikke pluijm
C. Eckhardt
Goed geholpen aan telefoon geweldige service
Reinier ter Kuile
Buitengewoon goed. Ik was over mijn eerste aankoop niet helemaal tevreden. Zij reageerden daar direct op door te bellen en te mailen, maar zonder opdringerig te zijn. Zonder dat ik er maar om had...Buitengewoon goed. Ik was over mijn eerste aankoop niet helemaal tevreden. Zij reageerden daar direct op door te bellen en te mailen, maar zonder opdringerig te zijn. Zonder dat ik er maar om had hoeven vragen, boden ze mij een voor mij prima oplossing voor het probleem aan en hebben daar onmiddellijk uitvoering aan gegeven. In 2 dagen was mijn probleem door hen opgelost. Echt ongekend goede service. Zo zie dat niet vaak !