Stijn Nieman/ De Buurtboer
Eager to understand the client and to help the client in the best possible way
Extremely good
Zeer goed: professioneel advies o.b.v. onze behoefte, hoge betrokkenheid in de oriëntatie en goede support in de deal making
Prima service. Contacten soepel verlopen en geslaagd in onze zoektocht naar een nieuw pand.
Ik heb de dienstverlening van Flexspace als erg prettig ervaren. Wij moesten op korte termijn naar een nieuw kantoor vanwege de groei. Na samen met Job besproken te hebben waar wij precies naar opzoek waren was Flexspace meteen aan de slag gegaan. Nog geen week later zijn wij 8 verschillende kantoorruimtes gaan bezichtigen. Binnen 3 weken na het eerste contact zijn wij naar het nieuwe kantoor verhuisd. Kortom, erg tevreden over Flexspace.
Vogl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Vogl heeft de volgende resultaten bereikt:
Vogl