Aan te raden om hier een cursus te volgen. Lesstof is naast leerzaam ook interessant. Ook leuke sfeer in de groep.
Carla Hesselmann
Eerste kennismaking met de Volksuniversiteit. Ben zeer tevreden en blij met de cursus genealogie die ik hier heb gevolgd. Het smaakt naar meer.
Valt tegen
Goed, nooit wat negatiefs meegemaakt of dat ik ontevreden ben over een cursus.
Goede ervaring
Sedef Seven
Altijd leerzaam en geweldige sfeer om te leren
Martina
Ik ben heel tevreden over de Volksuniversiteit
Wil
Nu een cursus Engels gedaan,een aantal jaar geleden een cursus ivriet.Het is een laagdrempelige mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen
Dit was de eerste keer dat ik een cursus heb gevolgd bij de Volksuniversiteit die aan de verwachtingen voldeed, waarbij het niveau ook echt professioneel was. Ervaringen met eerdere cursussen...Dit was de eerste keer dat ik een cursus heb gevolgd bij de Volksuniversiteit die aan de verwachtingen voldeed, waarbij het niveau ook echt professioneel was. Ervaringen met eerdere cursussen (andere docenten en andere onderwerpen) waren ronduit rampzalig. Ik kon geen andere cursus elders vinden over dit onderwerp en daarom heb ik me toch aangemeld en de gok gewaagd. Gelukkig was het dit keer wel een goede en professionele cursus.