Mijn algemene ervaring met de Volksuniversiteit Den Haag is goed. Ik heb voor het laatst daar een cursus in 2013/2014 gevolgd. De huidige locatie en de verdeling van het cursusblok in twee delen...Mijn algemene ervaring met de Volksuniversiteit Den Haag is goed. Ik heb voor het laatst daar een cursus in 2013/2014 gevolgd. De huidige locatie en de verdeling van het cursusblok in twee delen bevalt beter. Ik ben blij dat ik deze cursus heb gevolgd; ik heb veel geleerd (in drie maanden tijd) en ik ben heel tevreden.
Ellen
Over het algemeen goede ervaringen maar locatiekeuze niet altijd even gelukkig
Oxana Batova
Was heel leuk om te beseffen dat ik nog niet alles ken
N.M.G.A
Ik ben helemaal tevreden over de Volksuniversiteit, wacht niet en sluit je vroeg aan om jouw droom te verwezenlijken.
Ik ervaar de Volksuniversiteit als prettig informeel en mijn taalcursus van goede kwaliteit.
Vond het onhandige om het book in het duits te hebben. Snap dat er misschien geen nederlands-deens boek is maar dan liver engels dan duits.
Goede cursussen. Fijne docenten
Sebastiaan N.
Wat een fijn aanbod heeft de Volksuniversiteit Den Haag. Op een prettig tijdstip, in een gezellige groep Arabisch leren was mijn wens. Dat lijkt nu al twee cursussen goed te lukken en ik schrijf me...Wat een fijn aanbod heeft de Volksuniversiteit Den Haag. Op een prettig tijdstip, in een gezellige groep Arabisch leren was mijn wens. Dat lijkt nu al twee cursussen goed te lukken en ik schrijf me snel in voor de volgende vervolgcursus.