Zeer prettig goede samenwerking met receptie en docent. Fijn het huiswerk te kunnen ophalen als ik bij de vorige les niet aanwezig kon zijn. Inhoud bijzonder gevarieerd daardoor verheug ik...Zeer prettig goede samenwerking met receptie en docent. Fijn het huiswerk te kunnen ophalen als ik bij de vorige les niet aanwezig kon zijn. Inhoud bijzonder gevarieerd daardoor verheug ik me op het volgende onderwerp en huiswerk. De docent is prettig in de omgang en werkt stimulerend.
Saskia
Goed, leuke cursussen
Goed aanbod aan cursussen, vlotte afhandeling van aanmelden en bij vragen een adequate mailwisseling.
Vriendelijke, behulpzame medewerkers
Goed. Vriendelijke mensen.
Leuke schildercursus. De eerste cursus moest ik wel wennen aan de vrije lesstijl. Geen voorstelrondje en er werd niets voorgedaan en weinig uitgelegd. Nu weer een cursus verder vind ik het erg leuk....Leuke schildercursus. De eerste cursus moest ik wel wennen aan de vrije lesstijl. Geen voorstelrondje en er werd niets voorgedaan en weinig uitgelegd. Nu weer een cursus verder vind ik het erg leuk. En de tips van Mariette zijn nuttig
Fijne ervaring. Gebouw is soms te koud in de winter.
Zeer goed Spaanse les gehad. Prima gebouw. De koffie dames waren steeds heel vriendelijk. Wel jammer dat de zelfgemaakte koffie vaak een beetje lauw was. Thee was goed. Ook in de corona tijd...Zeer goed Spaanse les gehad. Prima gebouw. De koffie dames waren steeds heel vriendelijk. Wel jammer dat de zelfgemaakte koffie vaak een beetje lauw was. Thee was goed. Ook in de corona tijd waren er goede maatregelen m besmetting te voorkomen.