Dingeman de Baan

Alles tot in de puntjes verzorgd

Nog niet heel veel ervaring. Ik heb een leuke auto en er wordt maandelijks een bedrag afgeschreven. Verder is tot op heden alles via de dealer gegaan.

Rens Voeten

Kijkende naar de Google reviews, lijkt het erop dat VW financial services tegenvalt. Dit is echter niet mijn ervaring. Facturen kloppen, terugbetalingen worden correct uitgevoerd en mutaties (op... Kijkende naar de Google reviews, lijkt het erop dat VW financial services tegenvalt. Dit is echter niet mijn ervaring. Facturen kloppen, terugbetalingen worden correct uitgevoerd en mutaties (op mijn verzoek aanpassing kilometers bijvoorbeeld) worden doorgevoerd. Rondom ben ik tevreden.

Chantal Prijs

Op zich goed. Ik ben alleen bij aanschaf van de auto verkeerd voorgelicht over de navigatiemogelijkheden waardoor ik nu alleen nog navigatie kan aanschappen via de apps. Hetgeen ik te kostbaar vind.... Op zich goed. Ik ben alleen bij aanschaf van de auto verkeerd voorgelicht over de navigatiemogelijkheden waardoor ik nu alleen nog navigatie kan aanschappen via de apps. Hetgeen ik te kostbaar vind. Dit is wel heel teleurstellend.

Moreno ten Bras

De aanvraag, afronding en verlenging van contracten verlopen allen dusdanig goed, dat ik nooit overwogen heb over te stappen.

Positief. Goed bereikbaar als ik een vraag heb. Kortom vriendelijke dienstverlening