Diederen

Nvt

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u ventilatie en/of het reinigen ervan van Volta Limburg wel/niet aanbevelen?

Alles perfect afgewerkt

Wat viel u in positieve zin op?

In het algemeen zeer betrokken bij het werk en bij de klant die toch wel weer tevreden gesteld moet worden. Dat is uitstekend gelukt !

Reactie Volta NXT Ventilatie:

Hartelijk dank voor uw uitgebreide en positieve review! We zijn blij om te horen dat u zo tevreden bent met onze service en dat alles perfect is afgewerkt.
Wat betreft uw vraag over ventilatie...
Wat betreft uw vraag over ventilatie en het reinigen ervan, we zijn verheugd dat u onze betrouwbaarheid als leverancier waardeert. Uw opmerking over onze betrokkenheid bij het werk en de klant is zeer gewaardeerd. We streven er altijd naar om onze klanten tevreden te stellen en het is geweldig om te horen dat dit uitstekend is gelukt.
Uw beoordeling van een 10/10 motiveert ons om onze hoge standaard te blijven handhaven. Mocht u in de toekomst nog vragen of behoeften hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Nogmaals bedankt voor uw vertrouwen in VoltaNXT
Team VoltaNXT

Yves Hol

Vriendelijke mensen en duidelijk uitleg gekregen

Wat viel u in positieve zin op?

ze waren vriendelijk en werkte schoon

Reactie Volta NXT Ventilatie:

Wat ontzettend fijn dat u goed geholpen bent en de medewerkers u vriendelijk te woord hebben gestaan. Wij danken u voor de mooie scoren en de tijd die u genomen heeft om een review te schrijven.

Duidelijker communiceren over de uitvoerende werkzaamheden. Afspraken nakomen, klanten bij klachten terugbellen,maandag alweer gebeld, werd ons beloofd diezelfde dag of uiterlijk dinsdag teruggebeld... Duidelijker communiceren over de uitvoerende werkzaamheden. Afspraken nakomen, klanten bij klachten terugbellen,maandag alweer gebeld, werd ons beloofd diezelfde dag of uiterlijk dinsdag teruggebeld te worden, vandaag vrijdag en nog steeds niks gehoord

Ventilatie box werkt naar behoren, maar reiniging is een grote aanfluiting. Deze service wordt uitbesteed aan dhg, dit is een regelrechte aanfluiting.

Telefonisch vriendelijke medewerkers

Reactie Volta NXT Ventilatie:

Beste, wat ontzettend vervelend dat u zo een nare ervaring heeft met het reinigen van de mechanische ventilatie. Graag zouden wij u te woord willen staan en snel opzoek gaan naar een oplossing. Zou... Beste, wat ontzettend vervelend dat u zo een nare ervaring heeft met het reinigen van de mechanische ventilatie. Graag zouden wij u te woord willen staan en snel opzoek gaan naar een oplossing. Zou u hierover in contact willen komen dan bent u vrij om een mail te sturen naar klachten@voltalimburg.nl.

Franken

Zo houden

Deskundig en snel

Vriendelijk en snel

Reactie Volta NXT Ventilatie:

Dank voor de genomen tijd en moeite om een review te schrijven, wij waarderen dit enorm en zijn erg blij te lezen dat u naar tevredenheid geholpen bent.

Afspraken nakomen en niet zelf regels verzinnen of totaal buitenproportionele bedragen vragen

Zeer slechte service en afspraken niet nakomen. nu na 9 jaar wil ik ventilatie contract afkopen. Dit zou volgens de adviseur welke mij in 2015 van advies heeft voorzien geen probleem zijn. nu 9 jaar... Zeer slechte service en afspraken niet nakomen. nu na 9 jaar wil ik ventilatie contract afkopen. Dit zou volgens de adviseur welke mij in 2015 van advies heeft voorzien geen probleem zijn. nu 9 jaar na datum telt Volta zich nog 27 euro restwaarde en 75 euro administratiekosten welke ook geen probleem zijn dit staat ook in de voorwaarden. ben wel verplicht om vervolgens als ik het toestel koop nog 3 jaar een onderhoudsabonnement af te sluiten en dat was niet afgesproken. Dus ik denk laat ik het toestel weghalen want contract is al 4 jaar maandelijks opzegbaar, dat kan zegt Volta. dat kost u dan 199 euro om ventilatie box te verwijderen en 75 euro administratiekosten. het weghalen van de box is letterlijk 5 a 10 minuten werk 4 schroeven losdraaien, stekker uittrekken, 2 slangen loskoppelen en 2 afstandsbedieningen meenemen. Het ergste is dat men nu zegt dat ik verplicht een onderhoudscontract moet pakken en dat is nooit afgesproken. Ik denk dat dit een gevalletje rechtsbijstand wordt want tot nu nu toe geen reactie op mijn klacht.

niets Nooit meer Volta Limburg voor mij

Reactie Volta NXT Ventilatie:

Beste, wat ontzettend vervelend dat u het niet eens bent met onze stand van zaken. U geeft aan dat het een kwestie is van 4 schroeven los halen en hier 5 a 10 minuten werk aan te pas komt echter... Beste, wat ontzettend vervelend dat u het niet eens bent met onze stand van zaken. U geeft aan dat het een kwestie is van 4 schroeven los halen en hier 5 a 10 minuten werk aan te pas komt echter bestaat de €199,- uit veel meer dan dat. Hier zitten namelijk de voorrij kosten en het arbeidsloon van de monteur die naar u toe moet komen ook in inbegrepen. Dat u hier niet over geïnformeerd was is uiteraard jammer en wij hopen dan ook dat u begrijpt dat Volta als bedrijf ervoor kan kiezen voorwaarden te stellen aan het verkopen van haar eigendomstoestellen. Deze voorwaarden mogen tussentijds ook gewijzigd worden. Wij hopen op uw begrip en willen u graag helpen, echter aan de voorwaarden kunnen wij niets wijzigen.

Angela

Niets

Snel, en goed werk geleverd

Vriendelijke jongen

Bedankt voor uw bericht.
We helpen u graag verder!

Prima zo

DHG heeft keurig werk verricht. Volta besteed dit blijkbaar uit. Na het plaatsen en het reinigen van de kanalen zat wel 6 weken tussen. Tijdens de installatie ging de reinigings borstel stuk. Na... DHG heeft keurig werk verricht. Volta besteed dit blijkbaar uit. Na het plaatsen en het reinigen van de kanalen zat wel 6 weken tussen. Tijdens de installatie ging de reinigings borstel stuk. Na contact met Volta werd mij medegedeeld ze bellen vandaag nog voor een nieuwe afspraak. Inderdaad na 4 weken werd er gebeld. Maar goed verder tevreden.

Wat viel u in positieve zin op?

Monteur heeft alles keurig uitgelegd en top werk geleverd

Reactie Volta NXT Ventilatie:

Bedankt voor de reactie en de beoordeling voor de werkzaamheden.
Wat fijn te lezen dat DHG goed werk heeft verricht in opdracht van Volta NXT.
Ik lees dat er weken doorlooptijd is geweest...
Bedankt voor de reactie en de beoordeling voor de werkzaamheden.
Wat fijn te lezen dat DHG goed werk heeft verricht in opdracht van Volta NXT.
Ik lees dat er weken doorlooptijd is geweest voor het maken van een nieuwe afspraak, onze welgemeende excuses.

Harm Stienen

Uitstekend werk verricht, netjes en vriendelijk personeel

Bekwaamheid medewerkers

Reactie Volta NXT Ventilatie:

Bedankt voor uw reactie en de daar bijhorende beoordeling.
Kwaliteit en klantvriendelijkheid zijn onze kernwaarden!

Biet een compleet offerte aan incl afstandbediening die er later nog bij komt.

het is ok, echter niet compleet

kennis / flexibiteit monteur

Nvt

Giede service. Fijn,betrouwbaar personeel

Zie boven

Reactie Volta NXT Ventilatie:

Wij zijn erg blij met uw mooie terugkoppeling! Wij danken u voor de tijd en genomen moeite om deze fijne review te schrijven.