Bekwaamheid van de monteurs van Volta Limburg
7.8/10
Kennis en professionaliteit

M.Borgions

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

SERVICE is prioriteit voor je klanten als je je als VOLTA Limburg presenteerd.

Producten zelf zijn goed maar de service en installatie was slecht
Wat viel u in positieve zin op?
Dat de monteurs die van VOLTA zelf kwamen na 1 jaar exact wisten waar de problemen binnen jullie bedrijf zaten.

ga aub stoppen.

waardeloos bedrijf
Bij storing is dit een waardeloos bedrijf

Antwoord Volta NXT Zonnepanelen

Goedemorgen, Bedankt voor uw reactie. Wij hebben meermaals telefonisch getracht om contact te krijgen met u om samen aan een oplossing te werken. Daar staan wij nog steeds voor open. Zou u ons willen terugbellen om dit met ons te bespreken? Wij wensen u fijne feestdagen en de beste wensen voor 2025!

Severens

SterSterHalve sterLege sterLege ster

De overname was voor mij niet fijn van volta vandaar dat sommige zaken niet goed liepen qua communicatie en qua regelingen ne vragen die ik stelde.

Rede is dat het team van Marco Paffen top werk leverd en dat jullie Enphase verkopen. En hopelijk in de toekomst als het nodig is goede service verlenen als het nodig zou zijn.
Wat viel u in positieve zin op?
Team Marco Paffen is goud waard voor jullie. Verder kan er buiten het installatie team nog veel geleerd worden vind ik qua duidelijkheid en kennis van zaken.

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Zorg voor een goede service en monitoring!

Niks!! Waardeloze organisatie!
De service van Volta is zeer slecht! Bij problemen helpen ze je 0.0. Al 4 weken lang elke dag aan het bellen omdat de zonnepanelen niet werken (zij moeten monitoren volgens het contract maar we hebben al 4 maanden geen opbrengsten). Ze zeggen continu dat ze contact opnemen maar dat doen ze niet. Het is verschrikkelijk! Afrader voor iedereen!!

Stehling

Update
Prettige communicatie

Zorg voor bekwaam personeel en luisteren naar de klachten en deze ook oplossen

Jullie hebben nog nooit gehoord van service en storingen oplossen
Niets waardeloze service als er een storing is en onderhoud wordt niet gedaan

Duidelijkheid

Niets
Gevraagd waarom de teruglevering niet kan worden uitgelezen ,antwoord ik stuur u een rekening als u die accepteert stuur ik een monteur belachelijk

Geert Puplickhuizen

Lagere prijs

Alles netjes
Aardige mensen die installatie deden

Johan Rigter

Niet alleen zonnepanelen verkopen maar ook de garantieverplichtingen nakomen

de levering van de zonnepanelen ging wel goed
Ben al 5 weken bezig om mijn systeem te laten repareren. Vorige week werd er gezegd dat mijn omvormer kapot was en dat deze vervangen moest worden. Er zou een servicepunt in de buurt gezocht worden om dit te doen dit zou 1 week duren. Vandaag weer gebeld nu wordt er gezegd dat ik geen klant ben omdat in niet bij hun in het systeem zou staan. Beetje raar als er al 5x is gebeld en toen wel in het systeem stond. Vandaag werd er ook gezegd dat ik niet bij Volta Solar moest zijn maar bij Volta Limburg, dit zou een ander bedrijf zijn. Toen ik Naar Volta Limburg Belde kreeg ij dezelfde persoon weer aan de lijn die mij dat gezegd had. Kortom als je zonnepanelen geplaatst zijn en ze het geld binnen hebben moet je verder niets meer verwachten.

Antwoord Volta NXT Zonnepanelen

V Dank voor uw review, wat vervelend dat u tot op heden niet geholpen bent. Wellicht kunt u eens contact opnemen met: zonnepanelen@voltasolar.nl

P. Dejalle

Houd een vast team die gied samenwerken bijelkaar

Vertrouwd logo/merk
Teamwerk en overreding kracht teamlead

Antwoord Volta NXT Zonnepanelen

Wat fijn dat u naar volle tevredenheid geholpen bent. Wij zijn blij te lezen dat u goed geholpen bent, dank voor uw mening.

Els Verheugt

Geen. Misschien sneller en duidelijker communiceren vanaf het moment van acceptatie van de offerte

Goed gegaan
De installatie is prima gegaan. Jullie werken samen met Essent. Dat geeft vertrouwen.

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Neem ander personeel aan.

Wat viel u in positieve zin op?
De monteurs zelf zijn heel fijn. Personeel op kantoor moeten een cursus volgen hoe om te gaan met mensen
Wanneer er iets mis is . Word je van het kastje naar de muur gestuurd. In december zijn de zonnepanelen geinstalleerd. Na 2 maanden is de omvormer kapot. Vanaf maart worden wij beloofd dat ze het gaan regelen. Echter is het nu half juni en zijn we nog steeds geen stap verder. Monteurs zelf spreken slecht over kantoorpersoneel en raden zelf voltasolar niet aan. Volta heeft het niet meer druk ivm de oplopende klachten en niemand met hen zaken wilt doen.Dit zegt meer als genoeg. Ik zou niemand Volta Solar adviseren. Doe het niet dit bespaart je een hoop kopzorgen.

Antwoord Volta NXT Zonnepanelen

Beste, dank voor uw terugkoppeling. Wellicht is het handig om uw verhaal op mail te zetten zodat dit intern doorgezet kan worden naar de juiste afdeling.

C. van Schothorst

stop ik geen energie in

Om te beginnen: ik schrijf nooit revieuws, maar nu uit pure frustratie wel: 1 zonnepaneel van de 12 helemaal craquelé. 9 jaar oud, 12 jaar garantie. Ik klopte bij Volta aan en kreeg een offerte met btw !. Interpolis wees mij erop en ik vroeg om een nieuwe offerte zonder btw. 2x gemaild en 1x gebeld.Geen nieuwe offerte. Vervolgens toch maar gezegd dat het gerepareerd moest worden. Het bedrijf ZPS communiceert en werkt prima. Zij zagen de oorzaak meteen: kortsluiting, brandplek voor en achter op het paneel. Daarna kreeg ik een nota weer met btw, maar ik melde dat het nu duidelijk was dat het een garantie kwestie is (ze hebben foto's gezien) en ik betaal dus niet. Nu net toch een herhalings nota zonder btw. Communicatie met Volta is zeer moeizaam tot onmogelijk. C van Schothorst Olst-Wijhe
Wat viel u in positieve zin op?
9 jaar geleden is de installatie prima verlopen door EcoPro, maar nu bij Volta Solar wordt er niet meer geluisterd, geen goede communicatie

Nieuwe cursus omgaan met klanten

helaas niks
absoluut niet, zeer slechte service totaal niet klantvriendelijk

Antwoord Volta NXT Zonnepanelen

Wat ontzettend vervelend te lezen dat u de klant vriendelijkheid en/of service niet goed vindt. Wij doen ons uiterste best onze medewerkers hier zoveel mogelijk op te trainen. Mocht u uw klacht nader willen toelichten bent u uiteraard vrij om contact met ons op te nemen telefonisch.

Duidelijke uitleg en goede service
Zeer goed geholpen,goede uitleg en een fijne service geleverd

Antwoord Volta NXT Zonnepanelen

Goedendag, Bedankt voor de reactie. Wat fijn dat we u compleet kunnen ontzorgen en dat wij goede service verlenen!

Geantwoord op

Volta NXT Zonnepanelen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Volta NXT Zonnepanelen heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 7.7/10
  • checkEerste review geschreven op 13 december 2016

Volta NXT Zonnepanelen

Volta Solar is leverancier en installateur van zonnepanelen, zonneboilers en energiebesparende producten. Het ontwerpen, leveren en installeren van zonnestroom- installaties is de kernactiviteit van ons bedrijf. Ons werkgebied is heel Nederland en België. Wij leveren aan particulieren en zakelijke klanten.

Eisterweg 6

6422 PN Heerlen

Bekwaamheid van de monteurs van Volta Limburg
Duidelijkheid van de verstrekte informatie
7.8/10
Kennis en professionaliteit

M.Borgions

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

SERVICE is prioriteit voor je klanten als je je als VOLTA Limburg presenteerd.

Producten zelf zijn goed maar de service en installatie was slecht

ga aub stoppen.

waardeloos bedrijf
Bij storing is dit een waardeloos bedrijf

Severens

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Zorg voor een goede service en monitoring!

Niks!! Waardeloze organisatie!

Teamwerk en overreding kracht teamlead

Els Verheugt

Goed gegaan

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Neem ander personeel aan.

C. van Schothorst

stop ik geen energie in