Bruikbaarheid contracten

Prima kwaliteit, goede prijsstelling

snel geleverd, direct bruikbaar

Prima, snel en transparant

eenvoud van afhandeling

duidelijk contract en goedkoper dan maatwerk advocaat

geen, wellicht mag het Engels iets professioneler: is nu vertaald vanuit NL

Reactie Voorbeeldcontract.nl:

Dank voor de positieve feedback!
De opmerking over het Engels verrast ons. Het contract dat u heeft gekocht is vanuit het Nederlands vertaald door een beëdigd juridisch vertaalster NL-ENG. Maar wij zullen er nog eens kritisch naar kijken.

Goed contract voor redelijke prijs

hoe weet ik zeker dat het contract dat besteld en wordt opgestuurd zonder virussen aankomt? Het wordt namelijk
niet in een beveiligde omgeving verzonden.

Reactie Voorbeeldcontract.nl:

Dank voor de positieve feedback!
De gekochte documenten worden na ontvangst van de betaling automatisch per mail aan u verzonden vanaf de website. Deze website is beveiligd en wordt zeer regelmatig gecontroleerd op mogelijk lekken en virussen. Het is nog nooit voorgekomen dat de mails die vanaf de website aan onze klanten worden gestuurd besmet waren.

Barnhoorn

Makkelijke website , overzichtelijk en duidelijk.. En vandaag weer een super service mogen ontvangen! Dankjulliewel! Mike Barnhoorn

Zeer positief.
Ik had nog een aantal vragen over een overeenkomst en deze werden snel beantwoord en duidelijk toegelicht door de heer Van Gilst.

Snelle reactie, behulpzaam, professioneel, vriendelijk en goede prijs-kwaliteitverhouding.

Geen verbeterpunten.

Erik Flore, Manager HR

Formats makkelijk te vinden

Achteraf betalen. Heb het bedrag nu eerst "uit eigen zak" voorgeschoten

Uitstekend

adequaat en snel

Vlot en duidelijk

zeer behulpzaam

K.Evers

Een zeer prettige ervaring werd zeer goed ter woord gestaan (vriendelijk ,geduldig. begripvol)

Ja ,de mensen in dit bedrijf weten waar ze over praten

nee ,ik had wel even een probleempje met het downloaden van een contract maar dat werd snel en keurig opgelost