9.5 /10

checkbox98% beveelt VoordeelBadkamer.nl aan!

Hajolo

Goed en snel

Het geleverde product is goed verpakt in 1 dag geleverd en is van de kwaliteit die wij verwachtte

Marij

Goede en vriendelijke service!

Foutje gemaakt met betaling. Super opgelost.

Prima.

Zeer tevreden met product. Korekte info en levering. Zonder bedenkingen aan te bevelen.

AJ te N.

een tevreden klant

met de bestelling was het even "gokken" w.b. maatgeving. Toch het risico genomen en het resultaat was TOP !! ( want retourneren zijn ook allemaal xtra handelingen )

Theo

Voor mij: DE shop voor kranen

Precies wat ik moest hebben, goede prijs en snel geleverd.

Ruud

Voordeelbadkamer

Perfecte service, omdat ik gebonden was aan een vaste maat, paste de eerst geleverde toilet niet, om 16.55 uur gebeld en de volgende ochtend om 8.30 stond de nieuwe er al!!

tevredenheid

De levering verliep uitermate vlot, installatie laten we als senioren door de vakman doen. (deze week)

goede service

nadat ik een verkeerd product had ontvangen , werd meteen het juiste product gestuurd

grohe eenarm mengkraan binnenwerk

Ik was blij dat ze het binnenwerk nog konden leveren de kraan is ondertussen al 20 jaar

Douchestoel

Snelle bezorging en uitstekende kwaliteit

Lisa

Geweldige service!

Ik bestelde in het weekend op zondag en kreeg het dinsdag in de bus. Ik heb maandag nog even gebeld om de track en tracé code en die kreeg ik binnen 15 min toegestuurd met excuses terwijl dat echt niet nodig was. Ondanks de staking van post nl alles perfect op tijd geleverd. Hier kan menig webshop van leren! Alles was perfect verpakt en in perfecte staat toen ik het openmaakte. Kan alleen maar blij zijn ! Echt 1000x dank voor deze service

andre

snelle levering. beste prijs!

Whtze Brandsma

SterSterLege sterLege sterLege ster

goede prijs

Langere levertijd dan aangegeven

Antwoord VoordeelBadkamer.nl

Bedankt voor uw review. Jammer om te horen dat u een minder goede ervaring met ons heeft. Misschien dat u nog even aan kan geven wat er precies fout is gegaan? Mijn systeem geeft namelijk aan leverdatum 16 juni en zover ik kan zien hebben wij het ook op die dag afgeleverd. Als u mij kunt zeggen wat er fout is gegaan dan kunnen we zorgen dat dit niet meer gaat gebeuren. Met vriendelijke groet, Anton van Rooij Voordeelbadkamer.nl

Geantwoord op

Alwin Schrooten

uitstekende service !

Ik was op zoek naar een kussen voor in mn bad. Via internet besteld en snel ontvangen. Soepele afwikkeling, snelle levering, helemaal top ! En het kussen bevalt erg goed ;-)

Prima!

Snelle levering, goede klantenservice

VoordeelBadkamer.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

VoordeelBadkamer.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.5/10
  • checkEerste review geschreven op 16 mei 2014

VoordeelBadkamer.nl

Door ons ruime aanbod van badkamer artikelen, kunt u compleet uw badkamer inrichten. Van design radiatoren tot ligbaden en van badkamermeubels tot toiletten.

De Schepperstraat 2A

9285 PH Buitenpost

Hajolo

Goed en snel

Marij

Goede en vriendelijke service!

Foutje gemaakt met betaling. Super opgelost.

Prima.

AJ te N.

een tevreden klant

Theo

Voor mij: DE shop voor kranen

Precies wat ik moest hebben, goede prijs en snel geleverd.

Ruud

Snelle bezorging en uitstekende kwaliteit

Lisa

Geweldige service!

andre

snelle levering. beste prijs!

Whtze Brandsma

SterSterLege sterLege sterLege ster