Een vlotte afhandeling van de bestelde deuren

vriendelijk

Snelle levering...duidelijke website en prachtige deuren voor in mij nieuwe huis

Snelle bezorging

Geurt Stuurman

Positief

goede prijs/kwaliteit van deur en beslag

Derk

Normaal was de levertijd wat langer, maar uw medewerker heeft er voor gezorgd dat deur op gewenste dag er was, zodat het klusbedrijf verder kon. Daar was ik erg blij mee.

Goede persoonlijke service aan telefoon en ook degene die de deur afleverde was top; klantgericht en slagvaardig . Bus had hij verder weg gezet ivm beperkte parkeerplaats voor mijn deur op dat... Goede persoonlijke service aan telefoon en ook degene die de deur afleverde was top; klantgericht en slagvaardig . Bus had hij verder weg gezet ivm beperkte parkeerplaats voor mijn deur op dat moment. Ik snelde mij de trap af om hem te helpen, maar hij had de deur al in zijn handen en bracht hem tot mijn voordeur.

H. Bakker

Prima product en op tijd conform afspraak geleverd. Goede en prettige service van VoordeelDeuren om de dag voor de levering de tijden waarbinnen levering plaatsvindt door te bellen.

Uitstekend service

Peter Verhagen

Prima service....

Marco

Erg tevreden over de adviesering en levering van de deur....erg mooie deur voor weinig geld....

Snelheid en zorgvuldige adviezen...

Jorrit

Bestelt via webshop. Compleet aanbod van alle mogelijke deuren. Zeer gebruiksvriendelijk. Ik ben ook nog eens zeer enthousiast over het resultaat. Ik had niet gedacht dat een binnendeur zoveel kon... Bestelt via webshop. Compleet aanbod van alle mogelijke deuren. Zeer gebruiksvriendelijk. Ik ben ook nog eens zeer enthousiast over het resultaat. Ik had niet gedacht dat een binnendeur zoveel kon bijdragen aan de inrichting.
Heb wel ca 2 weken langer moeten wachten op de levering dan was aangegeven maar had waarschijnlijk te maken met de kerstperiode.

Site geeft gedetailleerde info over deuren zodat je in staat wordt gesteld goede afwegingen te maken.
Uiterst vriendelijk personeel.

Edwin Stuut

Positief, snelle reactie. Enige min punt vond ik dat de bezorging ineens een dag eerder moest omdat anders de chauffeur de komende tijd niet in de buurt was. Je moet maar net vrij kunnen krijgen.

snelle reactie op bestelling en via whatsapp.

Een prettig bedrijf om zaken mee te doen. Goed advies en je wordt vriendelijk geholpen.
Ze doen wat ze beloven. Je mag zelf een bezorgdatum kiezen, een dag van te voren keurig gebeld om te laten weten hoe laat de chauffeur zou komen.
De chauffeur was zo aardig om de deuren in de schuur te zetten, daar echtgenoot net de dag daarvoor door zijn rug was gegaan.

Zeer klantgericht bedrijf, waar met je meegedacht wordt. Vriendelijk en behulpzaam