Een hele fijne manie om een deur te bestellen en geleverd te krijgen.
Gemak en snelheid.
Jasper
Uitstekend: Deuren binnen afgesproken termijn en volledig correct geleverd. vragen via Whatsapp supersnel beantwoord: zeer benaderbaar. probleem met deurklinken snel opgelost.
We wilden de deur vrijdag in huis hebben, terwijl 5 werkdagen officieel na het weekend was. Via de whatsapp informatie ingewonnen over juiste product en de vraag of het vrijdag geleverd kon worden...We wilden de deur vrijdag in huis hebben, terwijl 5 werkdagen officieel na het weekend was. Via de whatsapp informatie ingewonnen over juiste product en de vraag of het vrijdag geleverd kon worden en gelukkig was dit ook mogelijk! Top service!
Jack de Groot. uitvoerder in de bouw
Ik kom zelf uit de bouw en beoordeel als een zeer goed product een vlotte afhandeling en een goede levering De deur is de zelfde dag gemonteerd, we zijn er ontzettend blij mee.
Rob Nolet Klusmeester
Prima leverancier..... zal ik zeker aanbevelen
Prive
Prima in orde, de beloofde deuren netjes op tijd geleverd en bovendien scherp geprijsd!
G. Schenk
Komen afspraken na, keurig op tijd....belletje van te voren is ook zeer prettig, kortom prima service
jan latten
Goede ervaring; prima product
Peter de Rooij
Ik had er voor gekozen om de deuren zelf op te komen halen. Van de 8 deuren waren er maar 7 aanwezig door een vertraagde levering die niet was opgemerkt. Voordeeldeuren heeft daarna de...Ik had er voor gekozen om de deuren zelf op te komen halen. Van de 8 deuren waren er maar 7 aanwezig door een vertraagde levering die niet was opgemerkt. Voordeeldeuren heeft daarna de ontbrekende deur bij ons vlak over de grens afgeleverd in Duitsland. Mijn complimenten voor deze uitstekende service.
Raoul
Alles liep gestroomlijnd van keuze maken, bestellen , bevestigen, vooraankondiging levering, tot levering. Misschien bezorg service uitbreiden tot België.