B.P Jongert

Martien Scheeren

Prima en vlotte ervaring

Duidelijk en service gericht

Tom

Wegens de modernisering van onze woning waren wij opzoek naar een nieuwe (moderne) voordeur. Via Google ben ik terecht gekomen om de website van voordeeldeuren en na het uitzoeken van de voordeur... Wegens de modernisering van onze woning waren wij opzoek naar een nieuwe (moderne) voordeur. Via Google ben ik terecht gekomen om de website van voordeeldeuren en na het uitzoeken van de voordeur had ik nog een aantal vragen. Om antwoorden op mijn vragen te krijgen, heb ik contact opgenomen via de chatfunctie, en ik kan niet anders concluderen dat zowel het gebruiksgemak als de professionaliteit/service van de medewerker zeer hoog is. Na ondersteuning direct bestelling geplaatst.

Gebruiksgemak en professionaliteit

T Heijkoop

De site van voordeeldeuren.nl is overzichtelijk en duidelijk wat informatie betreft.

Zij geven duidelijk aan wat de mogelijkheden zijn en wat er aan benodigde toebehoren nodig kunnen zijn.

K.Koppenol

Voor de tweede keer besteld, beide keren heel tevreden. Vandaag kwam Richard een deur brengen, zeer vriendelijke bezorger! Fijn dat je zelf een dag kunt kiezen waarop het bezorgmoment het beste... Voor de tweede keer besteld, beide keren heel tevreden. Vandaag kwam Richard een deur brengen, zeer vriendelijke bezorger! Fijn dat je zelf een dag kunt kiezen waarop het bezorgmoment het beste uitkomt.

B Zwiep

Heel prettig.

Teus de Wit

Snelle levering van een prachtig product

Snelle levering, keurige uitleg bij afgifte wat wel en niet kan

J Meedendorp

Snelle service, overzichtelijke website

E Hummelinck

Super!

Klantvriendelijk, oplossingsgericht, denken goed mee