Postma
Wat een toppers bij voordeelfiets! Al maanden 2 kapotte Stella fietsen! Binnen 1 dag hebben ze beide fietsen gefixt!
- Product of service:
- Reparatie fietsen
Heel goed
Goed advies. Snelle levering. Top!
De beide lampen waren kapot, maar gratis nieuwe ontvangen. Goede service.
Nette levering, goede fiets!
Ik kocht een dames transport fiets bij Voordeelfiets.nl dat reeds 85% gemonteerd was. De overige delen moet je zelf monteren maar bij vragen kan je terecht bij de klantendienst. Ik had enkele vragen betreft de fiets en Roelof van voordeelfiets heeft me daar heel snel en vriendelijk bij geholpen. Het is een zeer mooie fiets en ik ben er tevreden mee!
Echt een topbedrijf! Allereerst is mijn fiets geweldig. Ik ben er heel erg blij mee. Toen de bezorging met DHL helemaal in de soep liep, hebben ze meteen een nieuwe fiets opgestuurd. Echt hele goede service!
De fiets was een verjaardags kado voor mijn kleindochter van 7 jaar . Zij was erg blij dat ze een nieuwe fiets heeft, Wel wennen
Prima fiets en service
Tot nu toe nog geen klachten.
Fiets werd snel geleverd! Top fiets en super service!
Makkelijk bestellen via een toegankelijke website. Snelle levering. Echt een prachtige fiets geleverd gekregen voor een heel schappelijke prijs. Goed verpakt verzonden.
Netjes afgeleverd, makkelijk te monteren. Fietst heerlijk.
Uitstekend
Voordeelfiets.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Voordeelfiets.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Voordeelfiets.nl
De Stapel 6
9036VN Menaam
Heel goed
Goed advies. Snelle levering. Top!
De beide lampen waren kapot, maar gratis nieuwe ontvangen. Goede service.
Nette levering, goede fiets!
Prima fiets en service
Tot nu toe nog geen klachten.
Fiets werd snel geleverd! Top fiets en super service!
Netjes afgeleverd, makkelijk te monteren. Fietst heerlijk.
Uitstekend
Voordeelfiets.nl heeft de volgende resultaten bereikt: