Prima prijs, goed product en razendsnel verstuurd.
Irene Noordberger
Top bedrijf
Christophe
TOP!!!!!!
Dhr V.
Snelle levering, goede prijs kwaliteit verhouding, goed bereikbaar en problemen worden snel en adequaat opgelost.
Tomassen
Snelle levering, alles goed en duidelijk geregeld.
Klaas
Super, snel, klantgericht en top prijs/kwaliteit
Feank
Topservice
Richard Klaassen
Het contact met dit bedrijf heb ik als uitstekend ervaren. Altijd goed telefonisch bereikbaar. Meedenken en met oplossingen komen. De monteur die bij mij langs is gekomen was zeer...Het contact met dit bedrijf heb ik als uitstekend ervaren. Altijd goed telefonisch bereikbaar. Meedenken en met oplossingen komen. De monteur die bij mij langs is gekomen was zeer vriendelijk en hulpvaardig en ter zakekundig. Kortom een topbedrijf die ik zeer zou aanbevelen.
Rudy
Een heel fijn bedrijf met een topservice en een goede fiets!!
Hellen Niemeijer
Wat ben ik blij met de superservice van voordeelfiets.nl Ik had een week geleden zondagavond een fiets besteld en meteen betaald bij Voordeelfiets.nl.Netjes bericht gehad was maandagmorgen...Wat ben ik blij met de superservice van voordeelfiets.nl Ik had een week geleden zondagavond een fiets besteld en meteen betaald bij Voordeelfiets.nl.Netjes bericht gehad was maandagmorgen aangemeld bij DHL.fijn!!!! EINDE van de week dus vrijdagmorgen had ik van DHL NOG STEEDS GEEN FIETS ONTVANGEN. Ik stuur appje naar voordeelfiets.nl met : heb nog steeds geen fiets mogen ontvangen. Wat denk je? Voordeelfiets stuurt een nieuwe fiets per Instabox op en einde van de middag had ik via Instabox alsnog mijn langverwachte fiets!!!!! Vanuit Friesland naar Brabanti!!!!!Ik was zoooooo blij Wat een goede service van voordeelfiets.nl dank je wel eerlijk gezegd nog nooit zoiets in mijn leven meegemaakt!!!!!! Alleen maar hulde voor voordeelfiets.nl !!!!!! Nogmaals dank je wel ik vertel het door zo'n goede behandeling!!!!!! Groetjes Hellen