Rebergen

Prima service, achterwiel was na een half jaar kapot en was waarschijnlijk fabrieksfout.
Werd niet moeilijk over gedaan, kreeg na een week een nieuw achterwiel binnen, deze laten monteren door fietsenmaker en kosten werden netjes terugbetaald.
Chapoo!!

Rick

Het probleem dat vanuit de fabriek in de elektronica zat werd super opgelost!!

Janneke Dekker

Heel goede service, zeer probleemoplossend, prettig contact

Eric-Jan

Super goede service

Kool van Langenberghe

Echt super service !

Voordeelfiets.nl

Een nieuwe fiets geleverd krijgen ivm dat mijn fiets na 5 maanden niet goed was, al super, maar ook nog binnen 24 uur een chip van de sportschool toegestuurd krijgen en ontvangen dat is ook al zo... Een nieuwe fiets geleverd krijgen ivm dat mijn fiets na 5 maanden niet goed was, al super, maar ook nog binnen 24 uur een chip van de sportschool toegestuurd krijgen en ontvangen dat is ook al zo mooi, ik vind dit bedrijf echt een mense mens bedrijf, nooit meegemaakt wat een top service zeg een dikke tien en een pluim!!

Robert spaan

Topper kom je niet veel tegen perfect bedrijf kan je met een gerust hart je fiets bestellen

R.D

Wij zijn heel tevreden, betaalbare spullen , vluggen levering.
echte een aanrader

Erwin

Prima fiets en snelle levering.

Alleen ontbraken er wat onderdelen;
- wielmoer (best essentieel onderdeel bij een fiets lijkt mij);
- gekartelde ring voor het voorlicht...
Prima fiets en snelle levering.

Alleen ontbraken er wat onderdelen;
- wielmoer (best essentieel onderdeel bij een fiets lijkt mij);
- gekartelde ring voor het voorlicht (waardoor de lamp rechtop blijft staan);

Daarnaast stond de ketting veel te strak (waardoor er constant een harde tik te horen was), even de kettingkast eraf en de ketting iets losser was de oplossing.

Martha

Prettig contact, en zeer vakkundig geholpen.