Super service,snelle levering.Ik ben super blij met mijn nieuwe fiets!
Nienke Remerij
Heel fijne samenwerking en een goede service! Snelle en nette reacties. Mooie fiets!
Ingrid Van den muijzenberg
Goede service
Lilian
Goede & snelle service
Voordeelfiets.nl
Goed en overzichtelijk website. Product netjes geleverd.
T. Otto
Prima ervaring, snelle levering van prachtige en stevige kinderfiets voor mijn kleindochter ze was er heel blij mee
Smits
Levering netjes volgens afspraak, fiets is goed verpakt. Erg tevreden met de fiets.
Hendriks
Prima online shopervaring. Online fiets gekocht. Deze werd op de afgesproken dag bezorgd in de doos. Bij het in elkaar zetten bleek dat het voorspatbord bij transport was verbogen. Prima online shopervaring. Online fiets gekocht. Deze werd op de afgesproken dag bezorgd in de doos. Bij het in elkaar zetten bleek dat het voorspatbord bij transport was verbogen. Kan gebeuren natuurlijk. Gebeld met de winkel. Het probleem werd meteen opgelost door een nieuw spatbord te bestellen. Ondertussen kon ik t verbogen spatbord gebruiken. Binnen een week spatbord binnen. Top geregeld.