Robert Jan
- Reactiesnelheid
- 5
- Beschrijf hier uw ervaring met dit bedrijf
- Mooie vloeren, goede communicatie & vlotte levering
- Eindoordeel
- 5
100% beveelt VoordeelLaminaatvloeren.nl aan!
100% beveelt VoordeelLaminaatvloeren.nl aan!
Mooie vloeren, goede communicatie & vlotte levering
Zeer goed en professioneel geholpen! Ook bij retourneren van teveel bestelde verpakkingen.
Goede service en zeer klantvriendelijk
mooie showroom, snelle reactie
Vloer besteld via de website. Snel geleverd en duidelijk wanneer de vloer bezorgd werd. Daarnaast eenvoudig een afspraak gemaakt dat de overgebleven volle pakken laminaat thuis opgehaald werd. Uitstekende ervaring met voordeellaminaatvloeren.
Alles ging vlot en volgens afspraak, zelfs nog extra korting gehad. Reageert snel op de mail om wat over is op te halen, op zich ook al bijzonder
snel en professioneel geholpen, niets op aan te merken.
Ik heb een zeer prettige ervaring met dit bedrijf. Zowel het contact over stalen laminaat om de keuze gemakkelijk te maken, als ook de aankondiging van bezorging en een zeer aardige bezorger die zich bezorgt opstelde toen ik hem wilde helpen met het naar binnen dragen van het laminaat. Al met al zeer tevreden.
Super fijn bedrijf!
Goed duidelijk
Zeer tevreden!
Snelle levering en goed klantcontact.
Professioneel, klantvriendelijk en prijs technisch uitstekend.
Snel, vriendelijk
Bezorging verliep geheel volgens afspraak, ik werd keurig 15 minuten van tevoren gebeld, de vriendelijke bezorger heeft het laminaat netjes in de woonkamer opgestapeld.
VoordeelLaminaatvloeren.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
VoordeelLaminaatvloeren.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
VoordeelLaminaatvloeren.nl
Rosbayerweg 103
1521 RW Wormerveer
Goede service en zeer klantvriendelijk
mooie showroom, snelle reactie
snel en professioneel geholpen, niets op aan te merken.
Super fijn bedrijf!
Goed duidelijk
Zeer tevreden!
Snelle levering en goed klantcontact.
Professioneel, klantvriendelijk en prijs technisch uitstekend.
Snel, vriendelijk
VoordeelLaminaatvloeren.nl heeft de volgende resultaten bereikt: