9.6/10
9.6/10

Dennis van Plateringen

Bestelproces makkelijk en ook mooi dat er op zaterdag geleverd kan worden. Prijs ook in orde tov van andere sites.

Goede service

DB

Helder, duidelijk en goede service

van de Wetering

Zeer snelle levering en netjes dag van te voren gebeld wanneer de aflevering plaatsvond.

Corine van den Heuvel

Super makkelijk bestellen, keurige mail ter bevestiging, netjes telefoontje met tijdstip levering paar dagen van te voren en dan is de levering ook nog precies zoals afgesproken. Super geholpen door... Super makkelijk bestellen, keurige mail ter bevestiging, netjes telefoontje met tijdstip levering paar dagen van te voren en dan is de levering ook nog precies zoals afgesproken. Super geholpen door de chauffeur Willem. Dacht dat ik wel even de ondervloer kon tillen maar die was met 38,1kg toch iets te zwaar hahaha. Voor Willem natuurlijk appeltje eitje:). Nog keurig geinformeerd over retourrecht van dichte pakken. Dus eerlijk gezegd meer dan tevreden! Thnx

Communicatie!!

van de Wetering

Bestelling gedaan, alles werd heel snel en keurig geleverd! Netjes een belletje dag van te voren.. Top!

Roosenboom

Alles goed en netjes verzorgd.
Zeer goede kwaliteit en service.
Zoek je laminaat dat niet meer verkocht word geen probleem hier hebben ze het met een perfecte bijpassende plint. Alles goed en netjes verzorgd.
Zeer goede kwaliteit en service.

Ik beveel voordeellaminaatvloeren aan iedereen aan.

Service
Kwaliteit
Uitgebreid assortiment

Romy

Netjes op tijd geleverd, ook flexibel in het aanpassen van de bezorgdatum.

Flexibel, klantvriendelijk.

PW

Eenvoudige bestel- en betaalmethode, keurige levering op afgesproken datum. Goede spullen en slechts 1 beschadigde plank in de levering. Volle pakken die over zijn worden ook nog opgehaald. Niet... Eenvoudige bestel- en betaalmethode, keurige levering op afgesproken datum. Goede spullen en slechts 1 beschadigde plank in de levering. Volle pakken die over zijn worden ook nog opgehaald. Niet nodig gehad maar goede service.

Imkje

Eergisteren de laminaatvloer ontvangen met ondervloer, plinten, schoonmaakmiddel e.d.
Alles keurig op tijd. En alles werd door Willem naar binnen gesjouwd. Top!

Rob van Wijk

Eigenlijk kan ik alleen maar positief zijn. Ondanks dat we net over de grens van Nederland wonen. Waren ze bereid om een partij laminaat af te leveren. De communicatie was uitermate vriendelijk. Na... Eigenlijk kan ik alleen maar positief zijn. Ondanks dat we net over de grens van Nederland wonen. Waren ze bereid om een partij laminaat af te leveren. De communicatie was uitermate vriendelijk. Na onze bestelling geplaatst te hebben, hoefde we niet lang te wachten op ons laminaat. Pluim!

- Levertijd
- Communicatie