9.6/10
9.6/10

Rudi

Goede duidelijke website, concurrende prijzen en snelle levertijd.

Spullen zijn goed verpakt en worden netjes voor je binnen gezet.

Luuk Akkers

Ik ben erg tevreden over de service. Ook telefonisch erg vriendelijke mensen.

Service. Vriendelijkheid en behulpzaamheid

Marion

Goed advies over de vloer en hele fijne service! Door werk weinig aflever mogelijkheden maar ze maakten gewoon een uitzondering zodat ik de vloer toch op tijd had! Bedankt!

Goede service

Richard Hoogeveen

Prima bedrijf met goed gevoel voor hun klanten. Erg fijne communicatie en snel omdat ze ook gebruik maken van WhatsApp. Ideaal als je iets wilt weten in de avond, wanneer je zit te puzzelen met je... Prima bedrijf met goed gevoel voor hun klanten. Erg fijne communicatie en snel omdat ze ook gebruik maken van WhatsApp. Ideaal als je iets wilt weten in de avond, wanneer je zit te puzzelen met je vloer uitzoeken. Levering ging ook uitstekend, netjes verpakt en zonder schade. Leveren ook gewoon alles wat je nodig hebt.

Keurige communicatie
Snelle en nette levering
Prijzen ok
Vriendelijk

Prima ervaring, netjes geleverd en de accessoires goed verpakt

Goede informatie, goede prijs, snelle levering.

Snelle levering, goede informatie.

Koos van Galen

Goede uitleg en informatie

_

Snelle service
Goed op de hoogte gebracht
Vriendelijke chauffeur

Mark

Goed, snel en fijn in contact.
Chauffeur heeft ook goed en netjes afgeleverd bij ons thuis.
Nu heerlijk genieten van onze nieuwe ondervloer

Duidelijke beschrijving bij het product

Quirijn

Een goede ervaring met betrekking tot de levering van het pakket. Ze waren er ruim binnen het opgegeven tijdsvak. Ook dat ze het de dag van te voren aangeven hoelaat ze er ongeveer zullen zijn is... Een goede ervaring met betrekking tot de levering van het pakket. Ze waren er ruim binnen het opgegeven tijdsvak. Ook dat ze het de dag van te voren aangeven hoelaat ze er ongeveer zullen zijn is erg fijn. De bezorger was ook zeer vriendelijk.

Scherpe prijs, de levering is uitstekend. de 50 euro extra om het op een zaterdag te laten bezorgen vindt ik een plus punt en is het geld zeker waard(voor de werkende mensen)