9.6/10
9.6/10

Nico Mak

De order werd snel en adequaat uitgevoerd.

Attent. Na het plaatsen van de bestelling ontving ik telefonisch advies om de bestelling op detail te veranderen voor een passende levering.

Verkoper is vriendelijk en terzake kundig, denkt met je mee . Levering op tijd.

Prijs

Bas

Vloer op woensdagochtend besteld en op donderdag al geleverd! Chauffeur was ook erg vriendelijk.

Goede klantvriendelijke service. Zowel verkoop als chauffeur.

K. Van der lee

Goede ervaring. Alles netjes geleverd en optijd.

Je kan gewoon appe naar het nummer die ze aangeven. Je hebt snel bericht terug.

Stephan Wiepjes

Erg prettig! Erg goede service

Service. Zowel planken als plinten kon ik meekrijgen om te testen in onze woning, waardoor we een goede keuze konden maken.

V.B.C. Tjin

Ik heb mijn vloer geleverd gekregen volgens afspraak, de chauffeur was zeer behulpzaam en heeft geholpen met het afstapelen. Gebruikmakend van zijn platte kar heb ik het laminaat naar mijn... Ik heb mijn vloer geleverd gekregen volgens afspraak, de chauffeur was zeer behulpzaam en heeft geholpen met het afstapelen. Gebruikmakend van zijn platte kar heb ik het laminaat naar mijn appartement gebracht. Top service! Ik ben tot nu toe zeer tevreden!

Levering volgens afspraak en uitstekende service!

Marieke

Hele goede ervaring met Voordeellaminaatvloeren.nl. Laminaat voor twee verdiepingen besteld. We hadden nog een vraag mbt de ondervloer, die stelden we per WhatsApp op zondag en daar kregen we snel... Hele goede ervaring met Voordeellaminaatvloeren.nl. Laminaat voor twee verdiepingen besteld. We hadden nog een vraag mbt de ondervloer, die stelden we per WhatsApp op zondag en daar kregen we snel antwoord op, heel prettig. Bezorging was bij ons op zaterdag, fijn dat die mogelijkheid geboden werd. Netjes van tevoren gebeld op de dag zelf door de chauffeur. Alle spullen naar binnen gebracht en we konden aan de slag. Als het goed is komen ze materialen die over zijn gratis ophalen, ook een goede service. Prijs was overigens ook de beste die we hadden gevonden dus al net al een super ervaring!

Bereikbaarheid, lage prijs, vriendelijkheid medewerkers, service.

H.W.

Zeer positieve ervaring. Aardige mensen, goed advies, vriendelijk geholpen. Begrip als dingen anders lopen dan gepland en de leverdatum moet worden uitgesteld, komen het laminaat wat over is zelfs... Zeer positieve ervaring. Aardige mensen, goed advies, vriendelijk geholpen. Begrip als dingen anders lopen dan gepland en de leverdatum moet worden uitgesteld, komen het laminaat wat over is zelfs weer ophalen!

Aardig, behulpzaam, goede service.

Verburg

Goed advies, zeer snelle levering en een dikke pluim voor klantvriendelijlheid

Op zaterdag avond (21.30)toch wat vragen over het laminaat. Via de whatsapp kreeg ik gelijk bericht terug. Dat had ik niet verwacht. Top geregeld!

Prima service. Nemen bij vragen telefoon op. Vloer en plinten worden door eigen transportdienst netjes tot in huis afgeleverd. Website is duidelijk en overzichtelijk. Geen onverwa hte verassingen... Prima service. Nemen bij vragen telefoon op. Vloer en plinten worden door eigen transportdienst netjes tot in huis afgeleverd. Website is duidelijk en overzichtelijk. Geen onverwa hte verassingen tijdens bestellen tot aan aflevering. Zeer tevreden.

Transport in eigen beheer