Miranda
Snel geleverd, goed verpakt. uitstekende ervaring:-)
Goede service!Snelle levering !
goede prijs, snelle levering
Goede kwaliteit rollen, goed verpakt en snel geleverd.
Fijn bedrijf waar je goed zaken mee kunt doen.
Goede service, na miscommunicatie, direkt zonder te hoeven betalen, de juiste gestuurd!
Snelle levering!
Top geholpen, snelle levering en goed advies.
duidelijke website, scherp geprijsd, goede uitleg bij vragen, snelle en correcte levering: kortom tevreden klant!
zeer slechte klantenservice
Zeer duidelijke website en klantenservice zeer goed!
Eerste order voor 17:00 op een werkdag besteld... helaas niet de volgende dag binnen. Nu maar hopen dat ze er morgen wel zijn. ??
Go out
duidelijk en snel
Voordeelrollen.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Voordeelrollen.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Snel geleverd, goed verpakt. uitstekende ervaring:-)
Goede service!Snelle levering !
goede prijs, snelle levering
Goede kwaliteit rollen, goed verpakt en snel geleverd.
Fijn bedrijf waar je goed zaken mee kunt doen.
Snelle levering!
Top geholpen, snelle levering en goed advies.
zeer slechte klantenservice
Zeer duidelijke website en klantenservice zeer goed!
Go out
duidelijk en snel