9.3 /10

checkbox100% beveelt VoordeelSchuifdeurkast.nl aan!

Henvers

Prima verhouding prijs en kwaliteit. Ook na bijna 10 jaar wieldeurdragers leverbaar. Viel nog onder de garantie

Duurzaam materiaal en goede service ook na bijna 10 jaar. Klantvriendelijk behandeling door Vera. Complimenten.

Luc

Helemaal top! 10 jaar geleden een kast gekocht. Recent een onderdeel afgebroken. Mailtje gestuurd, kreeg een nieuw onderdeel gratis opgestuurd. En top communicatie.

Communicatie

Jurgen

In 2007 een complete schuifdeurkast besteld, ging er onlangs een geleidewieltje defect van 1 van de deuren. Ik dacht, ik kan het altijd vragen, mailtje gedaan met wat foto's en order van 2007. Binnen een uur een reactie, dat hij morgenochtend ging kijken en of hij alvast mijn adres kon krijgen, zodat hij het kon versturen. Terug gemaild met de opmerking "Als er kosten aan verbonden zijn, dat hij het, maar moest laten weten", kreeg volgende dag al de track & trace in de mail en de opmerking "kosten zijn voor ons", dat noem ik nog eens service, je kan hier best een kast kopen, dacht ik zo.

Service, ook na langere tijd. Gewoon TOP

Antwoord VoordeelSchuifdeurkast.nl

Jurgen, allereerst bedankt voor deze mooie review. Mooi om te weten dan je ons na 16 jaar nog weet te vinden :-) Heel veel plezier nog met je kast en schuifdeuren gewenst en wees zuinig op de wielen onderin de kast. Die zijn niet meer leverbaar helaas. Vriendelijke groet namens het team van Voordeelkasten

Jean-Pierre Meuzelaar

SterSterSterSterLege ster

In 2017 een Raffito schuifdeuropstelling aangeschaft bij VoordeelSchuifdeurkast.nl. Onlangs problemen met een van de softclose activators. Na e-mail contact te hebben gehad zijn er 4 nieuwe softclose activators opgestuurd.

Snelle reactie

Klantcontact, snelheid support, duidelijke afspraken

Zeer snelle en vriendelijke service

Behulpzaam en snelle reactie

Antwoord VoordeelSchuifdeurkast.nl

Beste Ruby, Wat leuk dat je een review achterlaat. Goed om te lezen dat je tevreden bent over de service die we bieden. Hier besteden we graag aandacht aan. Veel plezier van jouw schuifdeurkast. Met vriendelijke groeten, Team VoordeelSchuifdeurkasten.

Maurice

Top service. Snel, vriendelijk en duidelijk.

Snelheid

Antwoord VoordeelSchuifdeurkast.nl

Beste Maurice, Wat een mooie beoordeling! Vriendelijk bedankt voor het delen van jouw ervaring. Veel plezier met jouw mooie kast! Met vriendelijke groeten, Team Voordeelschuifdeurkast.nl

Schuifdeuren

Goede kwaliteit, behulpzaam, snelle reactie en service

Laura

Snelle levering, goede communicatie en super mooie deuren!

Dit bedrijf komt hun afspraken na, prachtige deuren. Snelle en nette levering.

Sjef

Heel goed bedrijf. Denken mee. Zijn zorgvuldig. Communiceren precies. En beschikken over vakmensen.

Klantgericht, vriendelijk, gastvrij

Marc

Zeer goed. Heb in eerste instantie 3 sterren gegeven, Dit omdat ik nog 2 frontjes van de lades miste. Zodat ik nog niets kon zeggen over de after sales. Maar dit is perfect gelopen. Frontjes werden direct besteld en op juiste dag en tijdstip afgeleverd. Kast nu volledig gemonteerd. En zeer blij mee. Pim en Huub bedankt. Volgende keer de binnendeuren. : )

Nakomen afspraken.

SterSterSterLege sterLege ster

Goed ( mail ) contact met het bedrijf. Niet te beroerd om een offerte voor je aan te passen. Duidelijke en leesbare offerte. Kast geleverd op afgesproken tijdstip! En aardige chauffeur, Dus tot nu toe helemaal prima. Deze week de kast monteren, hoop dat alles compleet is en ik hem goed gemonteerd krijg !

Contact met bedrijf. En snelheid met beantwoorden van vragen.

Antwoord VoordeelSchuifdeurkast.nl

Bedankt voor je uitgebreide reactie. Op de achterzijde van het inlegvel bij iedere deur is de beschrijving van de montage. Bij een interieur is dat bijgevoegd in een pak legplanken. Bij vragen, help ik je graag. Veel plezier met je nieuwe kast.

Geantwoord op

VoordeelSchuifdeurkast.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

VoordeelSchuifdeurkast.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.3/10
  • checkEerste review geschreven op 1 mei 2015

VoordeelSchuifdeurkast.nl

Voordeel Schuifdeurkast.nl is de online kasten winkel om uw schuifdeurkast of schuifdeurwand eenvoudig samen te stellen. Duidelijke informatie over alle mogelijkheden die StoreMax inbouwkasten en Raffito kasten bieden staan uitgebreid vermeld. Een inbouw schuifdeurkast online bestellen is geen dagelijks werk, maar voor specialisten van Voordeel Schuifdeurkasten.nl wel. Precies daarom bent u op het juiste adres om samen met ons de kast samen te stellen die aan al uw eisen voldoet.

Rosbayerweg 103

Klantcontact, snelheid support, duidelijke afspraken

Zeer snelle en vriendelijke service

Behulpzaam en snelle reactie

Maurice

Top service. Snel, vriendelijk en duidelijk.

Snelheid

Schuifdeuren

Goede kwaliteit, behulpzaam, snelle reactie en service

Laura

Snelle levering, goede communicatie en super mooie deuren!

Dit bedrijf komt hun afspraken na, prachtige deuren. Snelle en nette levering.

Sjef

Klantgericht, vriendelijk, gastvrij

Nakomen afspraken.

SterSterSterLege sterLege ster

Contact met bedrijf. En snelheid met beantwoorden van vragen.

VoordeelSchuifdeurkast.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.3/10