Voldoende aanbod
Eenvoudig boeken
Navigatie
8.2/10
Waren de prijzen duidelijk?
Vindbaarheid hotel of aanbieding

Niet van toepassing

Misleidende informatie

Leuke aanbiedingen

Duidelijk vermelden wanneer je de betaling moet doen. Betalen aan hotel betekent voor mij dat ik ter plaatse moet betalen als er een annulering tot 7 dagen voor aankomst is. Nu geboekt en daarna... Duidelijk vermelden wanneer je de betaling moet doen. Betalen aan hotel betekent voor mij dat ik ter plaatse moet betalen als er een annulering tot 7 dagen voor aankomst is. Nu geboekt en daarna geannuleerd. Had een hoop ellende gescheeld.

Erik

Misleidend

Prima opbouw en duidelijkheid

Misleidend, betalen achteraf blijkt niet waar te zijn. Moet nu vooraf betalen, ga kijken of ik hier iets mee kan.

D Maeyer

De site is overzichtelijk en duidelijk weergegeven.

Sterke punten Voordeeluitjes.nl

het totale plaatje is direct zichtbaar van periode, aantal personen, extra voorwaarden, prijs. Dan weet je direct waar je aan toe bent.

meerdere vakantieparken aanschrijven om via jullie te kunnen boeken. het aanbod is natuurlijk geslonken, vanwege de vakantie en dat de meeste mensen hun vertier in Nederland verblijven.

Ben

Prima en leuk om te zoeken.

Duidelijk

Niet specifiek

Sientje de widt

Ik kan het makkelijk vinden. Voor mij is het overzichtelijk. Goed door te klikken.

Sterke punten Voordeeluitjes.nl

Voldoende aanbod. Geregeld aanbod. Makkelijk op te zoeken.

Kan het niet zo snel bedenken

Jftp van dijck

Goed overzicht op web site met het zoeken

Sterke punten Voordeeluitjes.nl

Heeft leuke prijsjes voor even weg

E.d. Postma

Is altijd gemakkelijk om via voordeeluitjes iets te boeken, overzichtelijk en natuurlijk een mooie prijs.

Sterke punten Voordeeluitjes.nl

Altijd goede aanbiedingen, volop keus in verschillende bestemmingen en overnachtingen. Duidelijke omschrijvingen van de plaatsen. Accommodaties en mogelijkheden.

Geen verbeterpunten, ga zo door.

Fam ter Bruggen

Uitstekende site!

Diverse zoekmogelijkheden

Enkele dagen na de boeking, kwam mail voor een mogelijke annuleringsverzekering. Is volslagen overbodig. Ik weet niet meer of die mogelijkheid/keuze ook tijdens de boeking was, maar zo ja, dan is de... Enkele dagen na de boeking, kwam mail voor een mogelijke annuleringsverzekering. Is volslagen overbodig. Ik weet niet meer of die mogelijkheid/keuze ook tijdens de boeking was, maar zo ja, dan is de mail overbodig; zo nee, dan zou die daar evt. bij gezet kunnen worden.

nelvan wolferen

Prettig

kordaat

weet niet

J. Van Esdonk

Zeer slecht
Bij telefonische navraag bij het hotel Novotel Breda bleek dat zij NIET geïnformeerd waren.
Geen email bevestiging vanuit voordeeluitjes.nl hadden ontvangen over de...
Zeer slecht
Geen email bevestiging vanuit voordeeluitjes.nl hadden ontvangen over de boeking.
Wel moesten wij €14,50 betalen voor deze zogenaamde service van voordeeluitjes.nl?!
Wij hebben per email voordeeluitjes.nl hierop aangeschreven, echter tot op heden geen enkele reactie.

Sterke punten Voordeeluitjes.nl

Waardeloosheid, houd geen afspraken.

Eerlijke communicatie voeren met