Voldoende aanbod
Eenvoudig boeken
Navigatie
8.2/10
Waren de prijzen duidelijk?
Vindbaarheid hotel of aanbieding

Gerrit Overbeek

Wij hadden een hotel geboekt bij voordeeluitjes in Oostkapelle in Zeeland. Wij waren blij dat er in Zeeland nog een hotel vrij was met het warme weer. De boeking ging goed, maar uiteindelijk bleek... Wij hadden een hotel geboekt bij voordeeluitjes in Oostkapelle in Zeeland. Wij waren blij dat er in Zeeland nog een hotel vrij was met het warme weer. De boeking ging goed, maar uiteindelijk bleek er helemaal geen plek te zijn in het hotel. Dit hoorden wij niet van voordeeluitjes (daar hebben wij überhaupt helemaal niets van gehoord), maar van het hotel zelf. Het hotel belde om 23 uur ‘s avonds voor de dag van vertrek en bood excuses aan en zou met voordeeluitjes contact opnemen. Dit hebben wij via de mail aan voordeeluitjes doorgegeven. Het is een schande dat wij het hotel konden boeken zonder dat er plek was in het hotel. Voordeeluitjes liet niets meer van zich horen en op zaterdag 15 augustus kregen wij zelf een geautomatiseerd berichtje van voordeeluitjes met de vraag hoe het verblijf was terwijl wij er helemaal niet waren geweest!
Mensen, pas op met voordeeluitjes!!!

Niets

Alles

Wilbrink

Uitstekend, per ongeluk verkeerde datum geboekt. Maar dit was zonder probleem te corrigeren. Ik werd prima geholpen.

Prijs kwaliteit

Soms niet duidelijk dat de kinderkorting niet van toepassing is. Jammer dat er voor een alleenstaande geen aanbiedingen zijn.

Heye

Duidelijke site en voldoende informatie over de locatie. Bestelproces is gemakkelijk en prijs is duidelijk en goed gedefinieerd. Snelle terugkoppeling.

Sterke punten Voordeeluitjes.nl

Duidelijkheid en keuze in manier en moment van betalen

Marlo Krapels

Telefonisch contact voor annulering reservering... Correct en snel afgehandeld. Vragen betreft annuleringsvoorwaarden nieuwe boeking duidelijk en vriendelijk beantwoord.

Klantvriendelijke website.

Was effe zoeken voor annuleringsvoorwaarden te vinden.
Lang aan telefoon gehangen voordat werd opgenomen. Annulering klant zelf via de site, in plaats van telefonisch.

Nicolet

Veel keus

Kan geen verbeterpunten benoemen

Truus Beumken

Ik moest bellen om mijn verblijf te verlengen, naar een nr waar ik extra voor moest betalen, waarom niet een gewoon nr? Het duurde ook nog een kwartier voor ik iemand aan de lijn kreeg, die moest... Ik moest bellen om mijn verblijf te verlengen, naar een nr waar ik extra voor moest betalen, waarom niet een gewoon nr? Het duurde ook nog een kwartier voor ik iemand aan de lijn kreeg, die moest naar het hotel bellen voor de verlenging. Terwijl ik zat te wachten werd de verbinding verbroken, weer in de wacht. Ik had ook nog gevraagd of ik terug gebeld kon worden, dat was niet mogelijk. Al met al vind ik dit allemaal niet zo netjes.

Veel keuze

Gratis telefoonnr. als je moet bellen
Boekingskosten zijn erg verhoogd, graag weer naar beneden

Driek van de Vondervoort

Prima vrij nieuw hotel met alle voorzieningen, inclusief prima keuken. Zelfs onze fietsen mochten binnen!

Prijs/kwaliteit....

Tetteroo

Duidelijke website

Duidelijke informatie

A simonis

Voordelig

Duidelijk

Vets J.

Super vlot en duidelijke reservering!

Duidelijke informatie

Niets