W Gerritsen
Geweldig
Heel goed gegaan nu heb ik een vraagje wij zouden graag een dag bij boeken
Heel goed bevallen.
Top. Ga zo door
Website duidelijk. Gemakkelijk zoeken en kiezen. Overzichtelijk.
Via de chat vraag gesteld aan Zoe en zeer goed, kundig en vriendelijk geholpen
Voordeeluitjes verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Voordeeluitjes heeft de volgende resultaten bereikt:
Geweldig
Heel goed gegaan nu heb ik een vraagje wij zouden graag een dag bij boeken
Heel goed bevallen.
Top. Ga zo door
Website duidelijk. Gemakkelijk zoeken en kiezen. Overzichtelijk.
Via de chat vraag gesteld aan Zoe en zeer goed, kundig en vriendelijk geholpen
Voordeeluitjes heeft de volgende resultaten bereikt: