R.Dicker
zeer goed
Helemaal goef
Vakkundig
Zeer goed Altijd netjes naar wens geleverd
Duidelijke website, snelle levering, goede producten.
Plaat besteld, duurde lang, gemaild, kreeg direct antwoord en excuses, volgende dag bericht dat het opgestuurd was...keurig op tijd thuis bezorgd en goed verpakt. Tijdens uitpakken ontdekten we een kras, dit gefotografeerd en gemeld, men bood een nieuwe plaat aan, vonden we niet nodig, toen werden de verzendkosten vergoed. Uitstekende service! Bedankt.
Goed product
Zeer slechte ervaring, bestel plexiglas voor een ruit in de schuur, krijg ik een stukje plexiglas ter grootte van een speelkaart opgestuurd voor een hoop geld
Goede websit om te bestellen in iedere vorm en dikte. Snel geleverd, met gratis proefstukje voor volgend project.
Prijs en kwaliteit goed, snelle levering.
Snelle levering van kunststofplaat op maat
Vos Kunststoffen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Vos Kunststoffen heeft de volgende resultaten bereikt:
1e bestelling geweest
zeer goed
Helemaal goef
Vakkundig
Zeer goed Altijd netjes naar wens geleverd
Duidelijke website, snelle levering, goede producten.
Goed product
Prijs en kwaliteit goed, snelle levering.
Snelle levering van kunststofplaat op maat
Vos Kunststoffen heeft de volgende resultaten bereikt: