Het meest opvallende was dat zij meedachten met mij - mijn plan was om de pvc buis op een onconventionele te gaan gebruiken (doorzichtige buis als trapleuning met daarin led verlichting). Geheel...Het meest opvallende was dat zij meedachten met mij - mijn plan was om de pvc buis op een onconventionele te gaan gebruiken (doorzichtige buis als trapleuning met daarin led verlichting). Geheel spontaan werd niet een buis uit de opslag geleverd, maar werd een nieuwe, geheel onbeschadigde voor mij besteld. Geweldig!
Voor de eerste keer wat besteld en in goede orde ontvangen!
Bosgraaf all in one
Goede klant ervaring, en snelle correcte levering. Alles werd zelfs in huis neer gezet, daar kan menig bedrijf nog wat van leren.
Suzanne
Ik heb twee maal een bestelling gedaan via de website . Dit stond netjes klaar toen ik het op ging halen.
John verwaaijen
Prima ervaring. Supersnelle levering.
Anton
Ik heb nog niet echt ervaring met dit bedrijf daar ik alleen maar proefstukjes besteld heb moet nog een bestelling plaatsen.
Prima, goede service, snelle levering
R.Rol
Goed produkt en snelle levering,degelijke verpakking.
L.v.d.Maas.
Zeer goed maar ik heb met de chauffeur over het bezorgen van uw producten gesproken omdat ik geen e-mail gekregen had wanneer het product bezorgd zou worden. Hij zou dit doorgeven. bezorging was...Zeer goed maar ik heb met de chauffeur over het bezorgen van uw producten gesproken omdat ik geen e-mail gekregen had wanneer het product bezorgd zou worden. Hij zou dit doorgeven. bezorging was correct alles is binnen gebracht. Plus alles zat zeer goed verpakt.