+ Je word goed geholpen en te woord gestaan, ook de keuze is reuze. - wanneer iets verzonden word is niet helemaal duidelijk.
Goede ervaring, netjes, correct en snel. Daarnaast een duidelijke en overzichtelijke site.
Prima afhandeling en verpakking. Vlotte levering
Snelle levering. Helaas met een verkeerd formaat maar binnen 2 dagen het goede formaat geleverd. Mijn complimenten.
Goede ondersteuning bij bestelling, stipte levering en goed product.
Website geeft goed advies, net als de medewerkers. Wat verder van mijn woonadres verwijderd, maar de moeite van het zelf afhalen van de materialen zeker waard,
Product was goedkoop, maar de verzendkosten erg hoog.
Theo
Alle materialen waren naar wens en goed verpakt en snelle levering .
Bestelling keurig op maat gezaagd en op tijd geleverd.
De doen van een bestelling was eenvoudig. Daarna kostte het wel enige moeite om informatie los te krijgen over de levering. Vragen via chat en email kwamen kennelijk niet goed binnen bij het...De doen van een bestelling was eenvoudig. Daarna kostte het wel enige moeite om informatie los te krijgen over de levering. Vragen via chat en email kwamen kennelijk niet goed binnen bij het bedrijf, werden niet beantwoord. Telefonisch werd ik wel vriendelijk te woord gestaan, en wist men mij exact te melden wanneer geleverd zou worden. Uiteindelijk kwam levering redelijk vlot (vier werkdagen) en voor mij in ieder geval op tijd. De chauffeurs waren vriendelijk en servicegericht. De geleverde platen waren van de juiste maat, en geleverd zonder overbodig verpakkingsmateriaal.