Leidy
Goed bedrijf, snelle levering van de bestelde producten met zorg geleverd
Hebben mij goed geholpen met het het juistrte te vinden wat ik zocht
Zeer goed en ook goede service en netjes geleverd
Prima!
Duidelijke site, nette levering.
Vriendelijk en bekwaam personeel. En goed materiaal een echte redding met mijn lekkage van mijn epdm dak makkelijk en degelijke materiaal om het te maken!
Bestelde product op de juiste maat geleverd en goed verpakt.
1e bestelling geweest
zeer goed
Helemaal goef
Vakkundig
Vos Kunststoffen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Vos Kunststoffen heeft de volgende resultaten bereikt:
Goed bedrijf, snelle levering van de bestelde producten met zorg geleverd
Hebben mij goed geholpen met het het juistrte te vinden wat ik zocht
Zeer goed en ook goede service en netjes geleverd
Prima!
Duidelijke site, nette levering.
Bestelde product op de juiste maat geleverd en goed verpakt.
1e bestelling geweest
zeer goed