G. Van der Ven Aannemingsbedrijf
- Product of service:
- Bak van Plexiglas
Fijne en snelle service!
Gekochte product geleverd cfm. specificaties tegen een prima prijs. Keurig verpakt, levertijd wel wat lang maar dit was mij bekend.
Mooi bedrijf en duidelijke website en goede prijs. Alleen jammer dat je niet op de hoogte gehouden wordt waneer het bestelde geleverd wordt. In mijn geval HPL plaat (maatwerk)
product is goed, precies zoals besteld, de productie en leverprocedure mag beter volgbaar zijn voor de klant. Tussen bestellen en leveren zit meer dan een week en de link op de bestelbevestiging die de levertijd aangeeft, werkt niet.
Ervaring is goed. Snelle levertijden. Goed verpakt.
prima
Goede ervaring
Snelle en correcte levering
Super binnen een week geleverd Bezorg kosten is laag Mooi materiaal
Goede communicatie, correcte levering.
Het plexiglas dat ik besteld had is keurig en snel geleverd
Super goed
prima ervaring. Attent na eerst foute emailadres. Prima hersteld
Snelle levering, prima prijs, prima product.
Vos Kunststoffen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Vos Kunststoffen heeft de volgende resultaten bereikt:
Fijne en snelle service!
Ervaring is goed. Snelle levertijden. Goed verpakt.
prima
Goede ervaring
Snelle en correcte levering
Super binnen een week geleverd Bezorg kosten is laag Mooi materiaal
Goede communicatie, correcte levering.
Het plexiglas dat ik besteld had is keurig en snel geleverd
Super goed
prima ervaring. Attent na eerst foute emailadres. Prima hersteld
Snelle levering, prima prijs, prima product.
Vos Kunststoffen heeft de volgende resultaten bereikt: