Geerten
Joanne weet waar zij het over heeft en denkt goed mee, aan de hand van verschillende tests en gesprekken zijn de belangrijkste punten voor een baankeuze op een rij gezet en nu kan ik beter onderbouwen wat een goede keuze is en waarom.
100% beveelt V&P Talent en ontwikkeling aan!
100% beveelt V&P Talent en ontwikkeling aan!
Ik was in het begin onzeker over het proces, maar door de gesprekken en de resultaten van de tests voel ik me nu zeer bevestigd en komt het betrouwbaar over.
Het was een heel fijn traject om te volgen en heeft mooie inzichten gegeven!
De gesprekken verliepen prettig en van te voren werd een duidelijke uitleg gegeven. De testen vond ik interessant en ik werd gedwongen om te kijken naar mijn kwaliteiten en vaardigheden.
Bij V&P heb ik een loopbaantraject gevolgd en ik ben erg tevreden met het verloop van dit traject. Het heeft mij nieuwe inzichten gegeven op het gebied van persoonlijkheid en werk. Joanne is kundig, klantgericht en fijn in de samenwerking en communicatie.
Van het eerste kennismakingsgesprek tot het laatste gesprek aan toe heb ik het contact met Joanne als prettig ervaren. Ze is punctueel, doelgericht en weet waar ze het over heeft.
Fijn loopbaantraject gehad met een voor mij mooi resultaat. Nu aan de bak om er ook echt iets mee te gaan doen.
Fijne, helpende en inzichtgevende gesprekken.
Ik heb een hele goede ervaring met V&P! Voor mij was het erg waardevol om dit traject te volgen, want het heeft me een veel beter inzicht gegeven in mezelf en mijn kwaliteiten en interesses. De begeleiding is deskundig, professioneel en persoonlijk.
Fijne persoonlijke begeleiding!
Fijne ervaring gehad met mevrouw Van Boven. Ze is zeer deskundig en heeft mij een goed beeld gegeven van mijn sterke en zwakke punten. Dit alles maakt het voor mij makkelijker om een studiekeuze te maken.
Best een goed bedrijf
Ik ben tevreden over V&P en heb er veel aangehad.
Heel erg fijn! Voelt je snel op je gemak en er wordt echt gekeken naar wie jij bent en wat jij nodig hebt.
Hele fijne gesprekken gehad. Deskundig begeleid tijdens mijn loopbaantraject met uiteindelijk een mooi eindresultaat waarmee ik zelf aan de slag kon gaan
V&P Talent en ontwikkeling verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
V&P Talent en ontwikkeling heeft de volgende resultaten bereikt:
Het was een heel fijn traject om te volgen en heeft mooie inzichten gegeven!
Fijne, helpende en inzichtgevende gesprekken.
Fijne persoonlijke begeleiding!
Best een goed bedrijf
Ik ben tevreden over V&P en heb er veel aangehad.
V&P Talent en ontwikkeling heeft de volgende resultaten bereikt: