9.4 /10

checkbox100% beveelt Vugts Verzekeringen aan!

Betrokkenheid
Communicatie
Deskundigheid

Hans Kerssemakers

Mooi familiebedrijf, deskundig en komt afspraken keurig na. Ik ben al 46 jaar zeer tevreden klant, vanaf mijn eerste brommerverzekering. Ik geef zelden 5 sterren weg, maar dit bedrijf verdient het op meerdere vlakken.

Bekkers & Ketelkaar Verhuur

Prikma ervaring

Toine vd Laak

Prime tussenpersoon voor al mijn verzekeringen

Deborah

Mijn dierbare vader was al jaren klant bij Vugts verzekeringen en adviseerde mij al jong ook hier mijn verzekeringen af te sluiten. Fijn om een tussenpersoon als Vugts te hebben. Alle schades worden snel en correct afgehandeld. Bij vragen zijn zij altijd goed bereikbaar en heb je meteen een duidelijk antwoord.

Drukkerij vd Heijden

TOP

Ilma Jansen

Persoonlijke benadering, goede adviezen, snelle afhandeling, prima service

Fam. Coort

Matty van der Veen

Pieter van den Wittenboer

Mijn ervaringen met Vugts Verzekeringen zijn heel positief. Zowel op het gebied van verzekeringen als hypotheken.

Familie Coort

Met Vugts zijn we zeer tevreden, maar de afhandeling door ARAG zijn we niet tevreden over.

Mettler

Tevreden

Bij u bekend

SterSterSterLege sterLege ster

Wel goed maar moest drie weken wachten

Antwoord Vugts Verzekeringen

Hartelijk dank voor uw terugkoppeling. Uw auto raakte beschadigd bij de hevige storm van 18.01.2018. U heeft bij de reparateur van uw auto inderdaad erg lang moeten wachten op de reparatie van uw auto. We hadden daar ook telefonisch contact over met u. Het schadebedrag hebben wij op 07.02.2018, direct na ontvangst van de nota, overgemaakt aan uw reparateur. Mocht u niet tevreden zijn over de reparateur van uw auto, staat het u uiteraard vrij om, bij een eventuele volgende schade, een andere reparateur te kiezen. Kiest u dan echter wel wederom voor een Schadegarant-herstelbedrijf, waarbij er een vervangende auto beschikbaar is.

Agnes en Bart Termeer .

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Al drie generaties ( 50 jaar ) met een totaalpakket bij Vugts verzekerd . In ons geval heeft Vugts gewoon achterwege gelaten ( vergeten ) om de veroorzaker en de verzekeraar aansprakelijk te stellen . Als oplossing krijgen wij dan per mail de volgende mededelingen : dat gaan wij voor jullie niet oplossen en ook , wij zijn in deze geen partij en laat de rechtsbijstand het maar oplossen . Maar wij zitten wel met een kleine 20.000,00 euro schade plus een getaxeerde waardevermindering van 37.500,00 euro waarvoor na inmiddels al anderhalf jaar nog steeds geen oplossing is .

Antwoord Vugts Verzekeringen

U heeft een claim op de verzekeringsmaatschappij van de Vereniging van Eigenaren (VvE), waar uw appartement deel van uit maakt. Deze verzekering loopt niet bij ons, zoals u bekend. Wij hebben u echter wel geholpen bij de correspondentie over deze schade en hier uitvoerig met u over gesproken. Geruime tijd terug is de schade door een expert vastgesteld. Voor zover ons bekend is het vastgestelde schadebedrag beschikbaar om te worden uitgekeerd. Indien u van mening bent dat uw schade hoger is dan hetgeen door de expert is vastgesteld, kunnen we het dossier indienen op uw rechtsbijstandverzekering. Helaas kunnen wij bij deze schade inderdaad niet meer voor u betekenen.

A. DE LEZENNE COULANDER

Korte lijnen. Een keer uitleggen. Binnen zeer korte tijd bericht. Prima.

Esther Sidler

Alleen maar lof. Na een brand waarbij bijna alles verloren is gegaan stonden ze ons altijd bij. En we hebben veel contact gehad door de situatie. Andre was er voor ons. En begeleide ons. Was er ook na de brand toen de experts kwamen. Dit ervaarden wij als zeer prettig. Je weet totaal niet wat je de komende maanden te wachten staat en met zijn expertise is alles vlekkeloos verlopen.

Vugts Verzekeringen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Vugts Verzekeringen heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.4/10
  • checkEerste review geschreven op 13 december 2013

Vugts Verzekeringen

Vugts Verzekeringen is onafhankelijk adviseur en bemiddelaar voor zakelijke en particuliere verzekeringen. Onze kennis voor u binnen handbereik, persoonlijk en dichtbij.

Vugts Verzekeringen

Hoornwerk 51 (Fort Isabella)

5264 PL Vught

Wel goed maar moest drie weken wachten

Agnes en Bart Termeer .

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

A. DE LEZENNE COULANDER

Korte lijnen. Een keer uitleggen. Binnen zeer korte tijd bericht. Prima.

Esther Sidler

Vugts Verzekeringen heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.4/10
  • checkEerste review geschreven op 13 december 2013

Vugts Verzekeringen

Hoornwerk 51 (Fort Isabella)

5264 PL Vught