Hans Kerssemakers
Mooi familiebedrijf, deskundig en komt afspraken keurig na. Ik ben al 46 jaar zeer tevreden klant, vanaf mijn eerste brommerverzekering. Ik geef zelden 5 sterren weg, maar dit bedrijf verdient het op meerdere vlakken.
Prikma ervaring
Prime tussenpersoon voor al mijn verzekeringen
Mijn dierbare vader was al jaren klant bij Vugts verzekeringen en adviseerde mij al jong ook hier mijn verzekeringen af te sluiten. Fijn om een tussenpersoon als Vugts te hebben. Alle schades worden snel en correct afgehandeld. Bij vragen zijn zij altijd goed bereikbaar en heb je meteen een duidelijk antwoord.
TOP
Persoonlijke benadering, goede adviezen, snelle afhandeling, prima service
Zeer goed
Mijn ervaringen met Vugts Verzekeringen zijn heel positief. Zowel op het gebied van verzekeringen als hypotheken.
Met Vugts zijn we zeer tevreden, maar de afhandeling door ARAG zijn we niet tevreden over.
Tevreden
Wel goed maar moest drie weken wachten
Al drie generaties ( 50 jaar ) met een totaalpakket bij Vugts verzekerd . In ons geval heeft Vugts gewoon achterwege gelaten ( vergeten ) om de veroorzaker en de verzekeraar aansprakelijk te stellen . Als oplossing krijgen wij dan per mail de volgende mededelingen : dat gaan wij voor jullie niet oplossen en ook , wij zijn in deze geen partij en laat de rechtsbijstand het maar oplossen . Maar wij zitten wel met een kleine 20.000,00 euro schade plus een getaxeerde waardevermindering van 37.500,00 euro waarvoor na inmiddels al anderhalf jaar nog steeds geen oplossing is .
Korte lijnen. Een keer uitleggen. Binnen zeer korte tijd bericht. Prima.
Alleen maar lof. Na een brand waarbij bijna alles verloren is gegaan stonden ze ons altijd bij. En we hebben veel contact gehad door de situatie. Andre was er voor ons. En begeleide ons. Was er ook na de brand toen de experts kwamen. Dit ervaarden wij als zeer prettig. Je weet totaal niet wat je de komende maanden te wachten staat en met zijn expertise is alles vlekkeloos verlopen.
Vugts Verzekeringen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Vugts Verzekeringen heeft de volgende resultaten bereikt:
Vugts Verzekeringen
Hoornwerk 51 (Fort Isabella)
5264 PL Vught
Prikma ervaring
Prime tussenpersoon voor al mijn verzekeringen
TOP
Persoonlijke benadering, goede adviezen, snelle afhandeling, prima service
Tevreden
Wel goed maar moest drie weken wachten
Korte lijnen. Een keer uitleggen. Binnen zeer korte tijd bericht. Prima.
Vugts Verzekeringen heeft de volgende resultaten bereikt:
Vugts Verzekeringen
Hoornwerk 51 (Fort Isabella)
5264 PL Vught