8.6 /10

checkbox92% beveelt Vuurwerkplanet.nl aan!

Tahayildz ja Luxemburg 1966MJ 259 1966MJ Heemskerk

Tahayildz ja

Daniël Grobben

Top klantenservice. Super snelle reactie tijd van 5 minuten! Order geannuleerd en direct opnieuw geplaatst zodat ik wel de juiste acties kreeg. Echt top geholpen.

Klantenservice

david

fijn en heel overzichtelijk

op alles afbeeldingen
overzichtelijk
alles

De vries

Dit jaar weer me vuurwerk besteld, prima vakkennis, prima kwaliteit, mooie aanbiedingen

Ruime voorraad, breed assortiment
Big mamma

Sean

Vuurwerk Heythuysen is TOP!!!

Communicatie / grote collectie / bestelling moet je ter plekke controleren en teken voor ontvangst / Geweldige ambiance / super klantvriendelijk, en mocht er nu iets mis zijn gegaan dan wordt het direct opgelost /
TIP: iedereen maakt foutjes dat is menselijk, daarom moet je bij hun ook ter plekke je bestelling controleren, en er gaat weleens wat mis. Maar dit wordt direct opgelost en vaak gecompenseerd met een artikel wat eigenlijk duurder is dan wat je niet hebt gekregen
Pulp Patrol

M

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Van de 10 potten gewoon 7 niet voor meer dan de helft afgegaan wat een zonde geld 1e en laatste keer dat ik hier wat bestel Blokken gecontroleerd zit gewoon geen kruid in hoe dan??

Beter vuurwerk
Niet

Rory

SterSterLege sterLege sterLege ster

Enorme bestelling gedaan, opgehaald en dan kom je er achter dat ze niet alles hebben meegegeven. Waarna we ook niks meer van ze gehoord hebben toen we probeerden te bellen en mailen.

Al het vuurwerk dat besteld is meeleveren.
Missend vuurwerk
2023-2098-1208335

Martin

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Op de website is er een gratis vuurwerk actie. Bij afhalen kom ik er achter dat ik niet aan de vereisten voldoe en dat enkele producten uitgesloten zijn van de actie. Dit vermeldt vuurwerkplanet niet bij de actie maar wel op productniveau. In kleinere lettertjes onderaan het blad met lichtgrijze lettertjes. Opzettelijk de klant op een dwaalspoor zetten. Neem klanten eens serieus.

Duidelijkere omschrijving actievoorwaarden
Afhaalpunt goed georganiseerd
Vuurwerk diversen

marco

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

"dit is niet binnengekomen, dat ook niet, en dat ook niet" fijn, nu zit ik met rotzooi dat volgens jullie duurder is maar eigenlijk heb ik minder potjes en het effect is totaal anders (bagger effects). heel erg bedankt. de helft is nog kapot ook nog. auto vol met kruit omdat ze te gierig waren om het tasje erbij te geven. nooit meer.

geef wat ik koop
vuurwerk

JR.

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Ik hoop ten zeerste dat er miljoenen claims jullie kant opkomen. Waardeloos bedrijf. Tientallen bestellingen niet geleverd!!! Een berichtje? Nee dat is teveel moeite. Bedankt he.

Geen.
Snel van je geld af.
Vuurwerk wat niet geleverd zal worden

Jeffrey

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

De hele bestelling hadden ze niet, de website gaf niet aan dat het uitverkocht is. Werden na een tijdje geholpen, maar werden na 5 minuten gewoon weer vergeten, hebben 40 minuten gewacht totdat we weer werden geholpen. Vervolgens hebben we alternatieve gekregen van mindere kwaliteit. Jammer !

Site updaten, betere klantenservice, orders eerder inpakken, de klant tegemoetkomen als hun bestelling er niet is.
Geen sterke punten

Oplossing gericht werken
Masters of the show box

Mat

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Site werkt totaal niet. Ik kan niks bestellen, enkel prijzen en filmpjes zien. Dikke amateur bende weer.

De hele site
Lukte niet

Vuurwerkplanet.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Vuurwerkplanet.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.6/10
  • checkEerste review geschreven op 3 oktober 2012

Vuurwerkplanet.nl

Vuurwerkplanet, online vuurwerk kopen. De shop voor al uw siervuurwerk, knalvuurwerk, vuurpijlen en meer

Edisonstraat 20

De vries

Ruime voorraad, breed assortiment
Big mamma

Sean

Vuurwerk Heythuysen is TOP!!!

Pulp Patrol

M

Beter vuurwerk
Niet

Rory

SterSterLege sterLege sterLege ster

Al het vuurwerk dat besteld is meeleveren.
Missend vuurwerk
2023-2098-1208335