Wim Scheijgrond
- Details goed te zien
- Product of service:
- Onderlans hogedruk reiniger
Onderdeel hogedruk reiniger besteld
Goede betrouwbare leverancier die een eerlijk advies geeft en zijn afspraak na komt!,
Alles zoals beloofd
ik ben zeer goed goed en zeer snel geholpen, met het juiste advies om het technische probleem op te lossen. Ook toen eerst leek, dat het probleem niet opgelost was, was de bereidheid om me verder te helpen groot.
Altijd weer geweldige service!!
Meer dan tevreden; goede communicatie en advisering!
Mijn 1e ervaring met dit bedrijf is zeer goed
Geweldig
Zeer goede ervaring
Echt heel goed!
Prima!
Dit bedrijf is telefonisch prima bereikbaar, je krijgt nog een echt mens aan de lijn met kennis van zaken, die eerlijk advies geeft. Dit is echt ouderwetse kwaliteit! Geweldige ervaring.
Goede service en tevreden over hogedrukreiniger t.o.v. mijn oude Karcher
Prima , duidelijk en snel.
VVS Online verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
VVS Online heeft de volgende resultaten bereikt:
Alles zoals beloofd
Altijd weer geweldige service!!
Meer dan tevreden; goede communicatie en advisering!
Mijn 1e ervaring met dit bedrijf is zeer goed
Geweldig
Zeer goede ervaring
Echt heel goed!
Prima!
Goede service en tevreden over hogedrukreiniger t.o.v. mijn oude Karcher
Prima , duidelijk en snel.
VVS Online heeft de volgende resultaten bereikt: