C van den Heuvel
Snelle verzending
- Beschrijf hier uw ervaring met dit bedrijf
- Snelle verzending
- After sales
- 4
- Zou u dit bedrijf aanbevelen?
- Ja
Snelle verzending
Top! Dit bedrijf is er voor zijn klanten!
prima bediening en afhandeling van het pakket
Snel verzonden en snel antwoord op functionele vragen
Prima Bedrijf.
Prima webshop met nette prijzen. Snelle verzending en goede communicatie
Het is de eerste bestelling. Alles is goed verlopen, snelle levering, snelle reactie.
SPAM Klantvriendelijk en uitstekende service en producten.
beste dames,heren, omdat ik nog weinig contact had met uw bedrijf , daarom heb ik deze keer gebeld. de mevrouw die mij hielp met mijn vragen, die heeft dat keurig en vakkundig gedaan. van mij krijgt zij een 10 ! ik ben zeker tevreden over VVS en wil graag het contact met uw bedrijf voortzetten. mvg. Theo Franken.
Reeds het zelfde artikel besteld, bij jullie in 2019 . Goede ervaring en service, ook telefonisch zeer goed geholpen
Vakkundige service desk
Oplossingsgericht
Tot nu toe ruk.
VVS Online verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
VVS Online heeft de volgende resultaten bereikt:
Snelle verzending
Top! Dit bedrijf is er voor zijn klanten!
prima bediening en afhandeling van het pakket
Snel verzonden en snel antwoord op functionele vragen
Prima Bedrijf.
Prima webshop met nette prijzen. Snelle verzending en goede communicatie
SPAM Klantvriendelijk en uitstekende service en producten.
Vakkundige service desk
Oplossingsgericht