M V Ballegooij

Ze komen afspraken goed na.

Thomas Jansen

Afsturen van het belangrijkste onderdeel van de bestelling gebeurde pas nadat ik contact zocht over de status (na 3 dagen). Kreeg te horen dat de bestelling voor zeker twee weken in backorder stond... Afsturen van het belangrijkste onderdeel van de bestelling gebeurde pas nadat ik contact zocht over de status (na 3 dagen). Kreeg te horen dat de bestelling voor zeker twee weken in backorder stond vanwege iets kleins wat bij de bestelling zat en niet op voorraad was…gevraagd om het belangrijkste te versturen wat vervolgens ook is gebeurd.

Reactie WAGNER Webshop Benelux:

Dag Thomas, bedankt voor je bestelling en vervelend dat deze niet geheel soepel is verlopen. Ik zie dat je initieel niet de 'deellevering' optie had aangevinkt. Helaas kunnen wij niet altijd... Dag Thomas, bedankt voor je bestelling en vervelend dat deze niet geheel soepel is verlopen. Ik zie dat je initieel niet de 'deellevering' optie had aangevinkt. Helaas kunnen wij niet altijd artikelen per direct leveren (dit staat ook online aangegeven). Mocht je voortaan een bestelling dus in delen willen ontvangen zodat de leverbare artikelen direct worden gestuurd, dan is dat een aanrader. Mocht je nog vragen hebben over je aankoop, bel of mail ons vooral even. We staan voor je klaar! Veel plezier met je SteamForce, Lisa van WSB

I.C. Kartawidjaja

Ik raad aan niet via de webshop te bestellen. Of überhaupt WAGNER. De service is beroerd. Onderdelen kun je niet nabestellen en moet je naar de dealers. Wel de lusten niet de lasten. Grotere marge... Ik raad aan niet via de webshop te bestellen. Of überhaupt WAGNER. De service is beroerd. Onderdelen kun je niet nabestellen en moet je naar de dealers. Wel de lusten niet de lasten. Grotere marge pakken op je dealers. Maar de service daar neerleggen voor kleine onderdelen. "wat anders moet je elk klein onderdeel op de site zetten " was het antwoord. "

Tsja... je zou maar moeten werken voor je geld en klanten. Tis wat.

Echt een beroerd antwoord en beroerde service. Aanschaf was over de €1000.

Nu moet een dealer actie leveren voor een verzending van een paar euro. Terwijl importeur alsnog het onderdeel moet versuren. Nou zeg ik je. Afschuiven maar niet nadenken? Maar wel anderen aan het werk houden en stiekem verkopen zodat je dealers dat niet kunnen. Slechte zaak mensen. Maar helaas zit ik nu vast aan jullie merk. Erg vervelend.

Reactie WAGNER Webshop Benelux:

Goedemiddag en wat vervelend om te vernemen dat u een nare ervaring heeft gehad. Ik heb vernomen van mijn collega dat u op zoek was naar een onderdeeltje voor de FC 9700, welke zij eerst moest... Goedemiddag en wat vervelend om te vernemen dat u een nare ervaring heeft gehad. Ik heb vernomen van mijn collega dat u op zoek was naar een onderdeeltje voor de FC 9700, welke zij eerst moest opzoeken in ons systeem. Ze heeft na jullie telefonisch contact later nog terug proberen te bellen om u verder te helpen, maar kreeg geen gehoor. Nu heeft u uiteindelijk wel een bestelling geplaatst, dus wij gaan ervan uit dat u bij verdere vragen niet schroomt alsnog contact op te nemen. Wij staan voor u klaar! Een fijne middag, Lisa van WSB

Mario Lanckacker

Vlot geleverd en degelijk gecommuniceerd. Maar behoorlijk geschrokken van de prijs. Onderdelen zijn pokkenduur.

Reactie WAGNER Webshop Benelux:

Dag Mario, fijn dat je bestelling vlot is geleverd en gecommuniceerd. Helaas kunnen wij onderhoudssets en slijtagedelen niet goedkoper aanbieden, gezien zowel inkoop als handelingkosten voor ons... Dag Mario, fijn dat je bestelling vlot is geleverd en gecommuniceerd. Helaas kunnen wij onderhoudssets en slijtagedelen niet goedkoper aanbieden, gezien zowel inkoop als handelingkosten voor ons hoog zijn. Mocht je assistentie nodig hebben bij het onderhoud van je apparatuur, dan kun je ook altijd onze servicedienst om hulp vragen. Zij ondersteunen je graag! Een fijne woensdag, Lisa van WSB

Gerard Polman

Ik had een onderdeel nodig die niet in de webshop te vinden was.

Andre Timmers

Goed snelle levering

Haiko Eimers

Prima communicatie. Ik had een incompleet adres opgegeven en werd direct gebeld om het juiste adres door te geven.

Jan Hijlkema

Super service

P.

Zeer positief. Snelle reactie, duidelijke informatie en snelle levering.