Een bestelling van een onderdeel voor een wandelstok. Snelle afhandeling, levering en communicatie!
R. de Veer
Snelle levering; handige tips en filmpjes
Reina
Positief en duidelijk.
PASCAL
Ik zou dit bedrijf aanbevelen daar er bij mijn eerste levering een besteld onderdeel niet aanwezig was en dit werd mij zonder enig probleem zo vlug mogelijk overgemaakt wat men niet kan zeggen van...Ik zou dit bedrijf aanbevelen daar er bij mijn eerste levering een besteld onderdeel niet aanwezig was en dit werd mij zonder enig probleem zo vlug mogelijk overgemaakt wat men niet kan zeggen van ander firma's die U niet geloven wanneer er gemeld word dat de levering niet overeenkomt met het bestelde goederen Van mij verdienen jullie een 10 op 10 voor service en ik wens er nog aan toe te voegen dat ik wanneer ik mijn probleem heb gemeld ik bijna onmiddellijk een antwoord per e-mail ontvangen heb. Dus niet twijfelen deze firma is betrouwbaar.
Herbert Wattendorff
Loopt op rolletjes
Particulier
Tel. Contact. Goede service
Nada
Klanten service goed, verkochten wat ik wilde. echter ik de wandelstok net te kort voor mijn lengte als ik op een bepaalde manier loop
Patrick
Correcte informatie +levering
Ariesta
Ervaring is prima. Goede service, bellen wanneer er iets aan de hand is of iets onduidelijk. Doen suggesties als alternatief.