Goed overleg, realistische offerte, snaarstrak opgeleverd. Ik ben 100% tevreden.
Stéphanie
Goede communicatie, mooi resultaat
Belinda Korz
Wat een fijn professioneel bedrijf. Vanaf het 1e contact tm de oplevering. Goede duidelijke communicatie, meedenken, geen nadelige verrassingen, weten waar ze over praten. Heel ervaren. En de...Wat een fijn professioneel bedrijf. Vanaf het 1e contact tm de oplevering. Goede duidelijke communicatie, meedenken, geen nadelige verrassingen, weten waar ze over praten. Heel ervaren. En de prijskwaliteit is top. Levertijd en doorlooptijd was ook nog best snel. Maar het allerbelangrijkste .. het geleverde resultaat is subliem. Ik ben heel blij met deze mannen en het werk dat ze geleverd hebben. Kan ze echt aanbevelen!
Blerina
De specialisten van wandgrimeurs hebben mijn huisje binnen één week mooi strak afgewerkt. Bellen met een vraag? Geen probleem, iedereen staat je vriendelijk te woord en helpen je graag. De...De specialisten van wandgrimeurs hebben mijn huisje binnen één week mooi strak afgewerkt. Bellen met een vraag? Geen probleem, iedereen staat je vriendelijk te woord en helpen je graag. De ouderwetse Volendamse mentaliteit is echt te zien aan hun harde werken. Twijfel je om je nieuwbouw woning te stucen/dunpleisteren? Neem gerust met het bedrijf contact op, zij zijn hier echt in gespecialiseerd.
Gouke van der Vliet
In 1 woord TOP
P vd Lugt
Nette stukadoors, werken netjes en leveren mooi strak resultaat op. En snel. En voor een goede prijs! Aanrader!
Natalie
Echt een top ervaring met Wandgrimeurs! Vanaf het eerste contact voelde het al vertrouwd. Super fijn contact met Stephan die voor een fantastische planning heeft gezorgd! Dylan en Kennen zijn...Echt een top ervaring met Wandgrimeurs! Vanaf het eerste contact voelde het al vertrouwd. Super fijn contact met Stephan die voor een fantastische planning heeft gezorgd! Dylan en Kennen zijn echte vakmannen die me volledig hebben ontzorgd. Ze hebben mijn muren superstrak afgewerkt en zelfs in het weekend nog doorgewerkt. Ik waardeer enorm hoe ze hebben meegedacht en advies hebben gegeven, vooral omdat dit voor mij allemaal nieuw was. Het resultaat is echt prachtig! Thanks voor jullie harde werk en geweldige service! Aanrader!
Laura Kruitwagen
Zeer tevreden over de dienstverlening van de Wandgrimeurs. Mooi eindresultaat, fijne personen en denken mee om het eindresultaat zo optimaal mogelijk te maken.
Fred Klijzing
Via facebook contact opgenomen met wandgrimeurs. In dezelfde week is Sven komen kijken er een nette offerte ontvangen. De werkzaamheden zijn uitgevoerd door Ronald en Thomas. Het werk is afgerond en...Via facebook contact opgenomen met wandgrimeurs. In dezelfde week is Sven komen kijken er een nette offerte ontvangen. De werkzaamheden zijn uitgevoerd door Ronald en Thomas. Het werk is afgerond en ben meer dan tevreden. De muren en plafonds zijn gestuct en gespoten alles binnen 4 werkdagen. Wandgrimeurs ga zo door het is meer dan standaard vakwerk. Bedankt en tot ziens weer. Mvg Fred Klijzing