Marc claasen

Goed en strak werk geleverd!

Michiel

Wat een mooi resultaat! We zijn erg blij met de gladde wanden en plafonds. Ondanks dat ons verlaagd plafond toch de nodige uitdagingen met zich mee bracht hebben de heren van wandgrimeurs een... Wat een mooi resultaat! We zijn erg blij met de gladde wanden en plafonds. Ondanks dat ons verlaagd plafond toch de nodige uitdagingen met zich mee bracht hebben de heren van wandgrimeurs een fantastisch resultaat bereikt in een zeer korte tijd. Alles netjes en schoon achtergelaten, dat scheelt ook een hoop werk. Kortom een aanrader!

Bouland

Fijn contact, komt afspraken na en levert mooi werk.

G.A.

Wij hebben Wandgrimeurs gevonden via Google en benaderd voor ons nieuwbouwhuis. Vooraf was er al sprake van een hele goede communicatie. Ook met het eindresultaat zijn wij zeer tevreden. Ze denken... Wij hebben Wandgrimeurs gevonden via Google en benaderd voor ons nieuwbouwhuis. Vooraf was er al sprake van een hele goede communicatie. Ook met het eindresultaat zijn wij zeer tevreden. Ze denken echt met je mee en dat is heel fijn tijdens de drukte van een nieuwbouwhuis.

J. Altena

Een fijne en professionele schildersploeg! Mooie resultaten en top service! Ongelofelijk hoe snel alles in de verf zit..

Nils en Jitske

Wat een fijn bedrijf! Onze nieuwbouwwoning is door de wandgrimeurs strak gestuct en smetteloos wit opgeleverd met het pleister- en verfpakket.

Wij waren positief verrast over de goede...

Wij waren positief verrast over de goede communicatie en ondanks dat onze opleverdatum een aantal keer is bijgesteld stonden de mannen al binnen een week na oplevering op de stoep!

Het enthousiasme tijdens de werkzaamheden spatte ervan af en het eindresultaat is echt super strak. Wij bevelen dit bedrijf van harte aan!

Erik en Marcella

We zijn echt super blij met de wandgrimeurs! Van te voren goed advies. In 3 dagen ons hele huis helemaal mooi gestuukt en gespoten. Verschillende pakketten gecombineerd. We hadden de zolder, de... We zijn echt super blij met de wandgrimeurs! Van te voren goed advies. In 3 dagen ons hele huis helemaal mooi gestuukt en gespoten. Verschillende pakketten gecombineerd. We hadden de zolder, de binnenmuren maar ook wat ruwbouw wat gedaan moest worden. Heel plezierige jongens om in huis te hebben. Sociaal en ze hebben plezier in hun werk. Als de klus klaar is samen een rondje door het huis gelopen om te kijken of alles naar wens is. Meteen nog wat tips her en der gekregen. Na een paar dagen belde de eigenaar nog om de klus na te bespreken. Heel plezierig en kundig. Een volgende keer zou ik ze weer in huis halen. En ik zou ook iedereen willen aanbevelen ze in te huren. Mooi bedrijf, waar liefde en passie achter zit. Zo hebben wij het ervaren.

Stephan van der Van Der Hulst

Voor onze verbouwen hadden wij een erg strakke planning, maar dankzij de wandgrimeus deze ruimschoots behaald. Deze mannen hebben een hoop stress uit handen genomen. Communicatie verliep feilloos en... Voor onze verbouwen hadden wij een erg strakke planning, maar dankzij de wandgrimeus deze ruimschoots behaald. Deze mannen hebben een hoop stress uit handen genomen. Communicatie verliep feilloos en de mannen hebben super strak werk afgeleverd. De wandgrimeurs werken vlot en erg netjes. De woning was verblindend wit en schoon. Vandaar de wandgrimeurszonnebril ?!

Birgit

Superfijne communicatie. Ze zijn ook heel flexibel met de planning waardoor ze ondanks de meerdere malen uitgestelde oplevering van ons huis direct in de eerste week de klus geklaard hebben. En het... Superfijne communicatie. Ze zijn ook heel flexibel met de planning waardoor ze ondanks de meerdere malen uitgestelde oplevering van ons huis direct in de eerste week de klus geklaard hebben. En het resultaat mag er zijn!

Sabine Niessen

Super mooi en strak afgeleverd werk!