de wit

Bij dit bedrijf wordt meegedacht om zo tot het juiste product te komen. Goedkoper dan andere leveranciers. Snelle levering.

Denken met je mee. Goedkoper dan andere leveranciers. Geen bezorg kosten. Afspraak wanneer het geleverd wordt.

?

First Sunrise

Netjes, vriendelijk en correcte afhandeling. Snelle levering van de goederen.

Snelle levering.

Goede web-winkel, die nog wel wat aan de presentatie van de artikelen kan verbeteren

Prima info over het orderverloop

Plaatjes op de site zijn erg klein; geven eigenlijk geen info. Ook de beschrijving bij de artikelen kan beter. Omdat ik op de site niet de antwoorden op mijn vragen over het artikel kon vinden;... Plaatjes op de site zijn erg klein; geven eigenlijk geen info. Ook de beschrijving bij de artikelen kan beter. Omdat ik op de site niet de antwoorden op mijn vragen over het artikel kon vinden; eerst een mail gestuurd. Die werd goed en snel beantwoord.

Zeer goed

Goede prijs kwaliteit verhouding

P.T. Meijer

Nette leverancier, snelle levering, goede prijzen.

Transporteur zou een half uur voor levering contact opnemen. Dit is helaas niet gebeurd.

Een bubbelhaakse kraan

snelle en goedkope levering

Vincent van der Koelen

Mijn ervaring is zeer goed, perfect en snel geholpen.
Mijn ervaring is zeer goed, perfect en snel geholpen.
Er was o.a. door mij een fout gemaakt in de bestelling dit is snel en correct verholpen, zeker een aanrader voor iedereen die op zoek is naar Radiatoren en schakelmateriaal.

In eerste instantie was ik sceptisch, vanwege de lage prijzen goed onderzocht of dit een echte winkel is en geen fake shop.
deze stond op div. sites goed aangeschreven en ik kan iedereen aangeven dat alles wat je besteld goed komt.

klantvriendelijkheid

Jammer dat er geen contact met ons is opgenomen m.b.t. de levering

Wij zijn er niet tevreden over dat het bestelde product op een ander adres is afgeleverd dan afgesproken. Er is daarover geen contact geweest met ons.

Bestelling radiator online

Piet JM Smits

Uistekend, zeer vriendelijk en adequaat.

Op een vraag van mij, vermeld op de bestelling, meteen de volgende dag een reactie.
Waarbij ook nog andere opties werden voorgesteld.