9.2 /10

checkbox97% beveelt Warmteservice.nl aan!

Rob Lagerberg

Goede ervaringen met deze heren in Leiden. Vriendelijk en zakenkundig.

Productinformatie op websitebezoek met afmetingen ontbreken soms. Het zou fantastisch zijn als het mogelijk wordt om meerdere winkelwagens aan te maken. Nu moet ik vaak dubbel werk doen en uitprinten als ik met meerder offertes bezig ben

Jimmy Peperkamp

Super goed!

Vakkennis en meedenkende

Alex

Prima, goede service. Verstand van zaken.

Ik mis soms wat handleidingen of extra info over producten

Antwoord Warmteservice.nl

Beste Alex, Hartelijk dank voor je positieve reactie! Geweldig om te horen dat je tevreden bent over onze service en kennis. Bedankt ook voor je opmerking, fijn dat je dit aangeeft, we begrijpen hoe belangrijk duidelijke handleidingen en extra productinformatie zijn. Er word dagelijks aan onze website gewerkt om dit te verbeteren.

Albert

Prima service, na mijn bestelling werd ik gebeld om de datum af te spreken van de levering. Wat ik ook prettig vind is dat ze zelf de bestelling bezorgen.

Eigen vervoer, geen transporteur.

Antwoord Warmteservice.nl

Goedemorgen Albert, Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je onze service en persoonlijke levering als prettig hebt ervaren. We vinden het belangrijk om goed af te stemmen en zelf te bezorgen waar mogelijk, zo houden we het persoonlijk en betrouwbaar. Graag tot een volgende keer!

Leon

Supergoed en snel geholpen met de oplossing van een verbinding / koppeling!

Antwoord Warmteservice.nl

Beste Leon, Hartelijk dank voor je mooie review! Fijn om te horen dat je zo snel en goed geholpen bent met de oplossing voor de koppeling. Daar doen we het voor! Graag tot een volgende keer.

Kees

Prijs, snelle levering, ondersteuning
!

Antwoord Warmteservice.nl

Jouw feedback betekent veel voor ons. Dank je wel en graag tot de volgende keer!

Barry

Perfecte afhandeling. Snel en accuraat. Ben heel tevreden!!

Antwoord Warmteservice.nl

Goedemorgen Barry, Jouw positieve review tovert een glimlach op ons gezicht! Dank je wel, en we hopen je snel weer te mogen verwelkomen.

Howes

Paul Lonissen

Altijd goed. Houden je goed op de hoogte, vriendelijk en behulpzaam. Ga zo door

Behulpzaam, denken met je mee, vriendelijk

Antwoord Warmteservice.nl

Beste Paul, Bedankt voor je mooie woorden! We zijn blij dat je zo tevreden bent. Hopelijk zien we je snel weer.

Ruud

SterSterSterSterLege ster

Goede ondersteuning en veel technische kennis aanwezig. Snelle levering van gekocht product. Helaas was het product een DOA, maar mocht teruggestuurd en kreeg betaald bedrag vlug teruggestort. Al met al goede service.

Antwoord Warmteservice.nl

Hartelijk dank voor je positieve review en de fijne woorden over onze ondersteuning en service. Jammer dat het product een DOA bleek, maar fijn om te horen dat het retourproces vlot is verlopen. We hopen je in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn, met een werkend product uiteraard!

Peter

Producten snel geleverd. Eėn product was incompleet geleverd (kan gebeuren), maar na 1 telefoontjes met spoed bij fabrikant besteld en dag daarna binnen. Tevens daarbij retourbon meegeleverd om kosteloos te kunnen terugzenden. Dus heel goede service en snel en kosteloze oplossing bij klachten. Precies wat je wil!

Goede aftersales bij problemen, heel vlot meedenken en oplossen bij eventuele problemen. Top!

Antwoord Warmteservice.nl

Goedemorgen Peter, Hartelijk dank voor je uitgebreide en positieve review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de snelle levering én de manier waarop we het probleem hebben opgelost. We doen ons best om bij zulke situaties snel te schakelen en het zo gemakkelijk mogelijk te maken. We waarderen je vertrouwen en staan graag weer voor je klaar!

Ceve Techniek

Geweldig Kennis en voorraad en altijd in de buurt

Antwoord Warmteservice.nl

Dankjewel voor je mooie woorden! Geweldig om te horen dat je onze kennis, voorraad én nabijheid waardeert. Daar doen we het voor!

Kuipers

Plezierig personeel maakt zakendoen met warmteservice emmen leuk.

Antwoord Warmteservice.nl

Hartelijk dank voor je leuke reactie! Geweldig om te horen dat ons team in Emmen het zakendoen zo prettig maakt. We geven je compliment zeker door! Graag tot de volgende keer!

Jopie

Heb een bestelling geplaatst waarvan een paar onderdelen een levertijd van 2 werkdagen hadden dit stond op de website tevens is door warmteservice gebeld om dit vermelden. Vervolgens is op de 2e werkdag gebeld dat de onderdelen opgehaald konden worden. Dus alles is netjes verlopen.

communicatie van bestelling Levertijd Voorraad
Geen opmerkingen

Antwoord Warmteservice.nl

Beste Jopie, Hartelijk dank voor je positieve review! Fijn om te horen dat alles duidelijk gecommuniceerd is en de levering volgens afspraak is verlopen. We streven ernaar om onze klanten zo goed mogelijk op de hoogte te houden, dus mooi dat dit gewaardeerd wordt.

AdV

Heldere en duidelijke website, eenvoudig in de buurt af te halen. Goede producten!

Goede producten van goede kwaliteit Snelle levering Afhalen in de buurt

Antwoord Warmteservice.nl

Bedankt voor je fijne review! Super om te horen dat je tevreden bent over onze website, afhaalmogelijkheid én producten. We hopen je snel weer te mogen helpen!

Geantwoord op

Warmteservice.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Warmteservice.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.2/10
  • checkEerste review geschreven op 12 november 2014

Warmteservice.nl

Warmteservice levert een groot assortiment aan warmtepompen, cv-ketels, radiatoren, vloerverwarming, sanitair, installatiemateriaal, elektra, zonnepanelen, laadpalen, airconditioning, ventilatie en dakbedekking aan installatie- en klusbedrijven en handige doe-het-zelvers. Het familiebedrijf wil met haar aanbod van zowel duurzame als traditionele oplossingen de hele markt goed bedienen. Om die reden kunnen klanten hun producten ook bestellen op warmteservice.nl. De website helpt klanten bovendien met vele handige tools, waaronder keuzehulpen voor warmtepompen, cv-ketels en cv-ketelonderdelen, zonnepanelen en laadstations. Warmteservice heeft meer dan 500 medewerkers, 86 vestigingen verspreid door heel Nederland en een hoofdkantoor in Amsterdam.

Van Slingelandtplein 1

1051 DD Amsterdam

Rob Lagerberg

Goede ervaringen met deze heren in Leiden. Vriendelijk en zakenkundig.

Jimmy Peperkamp

Super goed!

Vakkennis en meedenkende

Alex

Prima, goede service. Verstand van zaken.

Ik mis soms wat handleidingen of extra info over producten

Albert

Eigen vervoer, geen transporteur.

Leon

Supergoed en snel geholpen met de oplossing van een verbinding / koppeling!

Kees

Prijs, snelle levering, ondersteuning
!

Barry

Perfecte afhandeling. Snel en accuraat. Ben heel tevreden!!

Howes

Peter

Ceve Techniek

Geweldig Kennis en voorraad en altijd in de buurt

Kuipers

Plezierig personeel maakt zakendoen met warmteservice emmen leuk.

Jopie

communicatie van bestelling Levertijd Voorraad