Productinformatie op de website

Moernasik

Goede service.top.tot de volgende bestelling.

Roel

Bij het afhalen van mijn bestelling kreeg ik te horen dat hij nog niet betaald was, dat had ik echter de dag er voor al gedaan.Misschien een puntje van administratieve aandacht? Verder was alles... Bij het afhalen van mijn bestelling kreeg ik te horen dat hij nog niet betaald was, dat had ik echter de dag er voor al gedaan.Misschien een puntje van administratieve aandacht? Verder was alles naar wens.

Te weinig ervaring met dit bedrijf om hier een oordeel over te kunnen geven.

Zie boven.

Niculescu

Very good

X

Goede levering alleen helaas slechte communicatie hierover.

Rik

Het bestelproces online is eenvoudig en overzichtelijk, werkt prettig. De producten zijn keurig geleverd en bij installatie bleek niets te ontbreken en alles werkte, zoals het hoort dus. Iets minder... Het bestelproces online is eenvoudig en overzichtelijk, werkt prettig. De producten zijn keurig geleverd en bij installatie bleek niets te ontbreken en alles werkte, zoals het hoort dus. Iets minder prettig vond ik het gegeven de oorspronkelijk bestelde airco niet geleverd kon worden (althans, de levertijd zou zeker een maand zijn ipv de 2 a 3 dagen zoals online vermeld). Hier kwam ik zelf achter toen ik informeerde naar de leverdatum. Jammer. Echter is dit dan weer keurig opgelost, een vergelijkbaar product is geregeld en geleverd zoals afgesproken.

Klantvriendelijkheid, bestelproces, oplossingsgerichtheid.

Tijdig informeren over (on)mogelijkheden wanneer producten toch niet leverbaar zijn.

Bodde

Prima geen klacht, op of aanmerkingen

duidelijk communicatie, snelle reactie

nee

Pieterse

Nadat de bestelling was gedaan werd door Warmteservice contact opgenomen om de levertijd af te stemmen. Dat is verwachtingsmanagement! :)

Er wordt goed gecommuniceerd!! Dat schept vertrouwen!

Geen!

Erik

Levering van radiator en toebehoren

Berg v.d.

Goede service, vriendelijke medewerkers.

Van den Burg

Qua bestelling en updates tussendoor en het afhalen geen probleem. Wel vervelend was het te merken dat na alle tegels naar boven getild te hebben ze de verkeerde maat aan me meegegeven hebben.... Qua bestelling en updates tussendoor en het afhalen geen probleem. Wel vervelend was het te merken dat na alle tegels naar boven getild te hebben ze de verkeerde maat aan me meegegeven hebben. Namelijk de 3,5 cm ipv de 4,5 cm!